Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bizarné prípady z Británie: UFO počas zápasu Manchesteru United!

Na prípady si posvietil aj denník The Sun
Na prípady si posvietil aj denník The Sun (Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN - Vláda vo Veľkej Británii odtajnila sériu spisov, ktoré sa týkajú bizarných pozorovaní UFO. Jedno z nich sa vraj dokonca vyskytlo na oblohe počas zápasu presláveného futbalového klubu Manchester United.

Spisy obsahujú viac ako 6700 strán týkajúcich sa blízkych stretnutí s UFO a mimozemšťanmi za posledných 30 rokov.

Jedna zo správ vypovedá o pozorovaní istého policajta, ktorý v roku 1999 počas zápasu Manchesteru United s Chelsea zaznamenal zvláštny objekt nad štadiónom Stamford Bridge. Dôstojník tvrdil, že zbadal niečo, "čo nevidel nikdy predtým". Išlo vraj o žltý objekt mandľového tvaru so štyrmi svetlami, ktorý nad ním ticho kĺzal.

Ďalšia zložka rozpráva príbeh hoteliéra zo západného Walesu, ktorý videl, ako na poli pristálo UFO a vystúpili z neho dve strieborne oblečené postavy, ktoré začali vykonávať nejaké merania.

Pozorovanie v Spaldingu zase vyznieva ako návšteva z filmu "Muži v čiernom". Dotyčná osoba si vraj totiž na nič nespomína, ale jeho kamarát, ktorý sa skrýval na záchode v prízemí, o nej vypovedal pred úradníkmi.

Podľa zdroja z britského ministerstva obrany je však myšlienka prísne tajných tímov pobehujúcich po krajine úplne nereálna a nemá nič spoločné s Aktami X.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu