Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Porodila v dvanástich: Chce, aby z nej dcéra (7) spravila babičku!

Amy so svojimi deťmi Zobraziť galériu (2)
Amy so svojimi deťmi (Zdroj: onenewspage.co.uk)

CRAWLEY - Amy Crowhurstová sa pred desiatimi rokmi stala najmladšou matkou Británie. Otehotnela vtedy po noci strávenej s chlapcom, ktorého poznala len pár hodín. Dnes tvrdí, že to bolo to najlepšie, čo sa jej mohlo stať. Navyše, bola by rada, keby jej príklad nasledovala dcéra a spravila z nej babičku ešte pred tridsiatkou.

Dievčina mala len dvanásť rokov, keď ju náhodná známosť dostala do požehnaného stavu. Dnes má dvadsaťdva, syna Alfieho a dcéru Destiny, poberá sociálne dávky a podľa všetkého nie je o nič múdrejšia.

"Mať deti tak skoro bola tá najmúdrejšia vec, čo som urobila. Keď vidím bývalé spolužiačky, ktoré sú tehotné teraz, tak som rada, že už to mám za sebou. Ony majú pred sebou roky starania sa o deti, zatiaľ čo ja tie svoje môžem dať k mame a ísť žúrovať," hovorí.

Amy ešte ako trinásťročná odišla zo školy, aby sa mohla starať o syna Alfieho, uviedol portál tn.cz. S jeho otcom sa nevídali, potom sa ale v roku 2005 znovu stretli a bolo z toho ďalšie tehotenstvo. Tak prišla na svet Destiny.

Angličanka vyhlásila, že by bola šťastná, keby z nej dcéra už o niekoľko rokov spravila starú mamu. "Mať sex v dvanástich je v pohode, ak ste na to pripravení a nikto vás do toho netlačí. Nebudem Destiny k tehotenstvu nabádať, ale keby sa to stalo, veľmi by ma to potešilo. Bola by to zábava byť v dvadsiatich siedmich rokoch babičkou," dodala svojská Amy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu