Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Keď deti majú deti: Školáčka (12) z Kendíc otehotnela s bratrancom (14)!

Základná škola v Kendiciach
Základná škola v Kendiciach (Zdroj: kendice.eu)

PREŠOV - Obrovský škandál sprevádza základnú školu v malej obci Kendice, ktorú navštevuje neplnoleté, no už v 12 rokoch veľmi "skúsené" dievča. Školskú lavicu totiž drelo s tehotenským bruškom, ku ktorému mu mal dopomôcť vlastný bratranec (14)! O šokujúcom prípade informovala Tv Markíza.

Toto v obci ešte nezažili. Dievča z Kendíc, ktoré navštevuje miestnu cirkevnú školu, priviedol do druhého stavu vlastný bratranec. Šokujúcu správu jej oznámili lekári v miestnej nemocnici, ktorí to, že je tehotná, zistili náhodou. Školáčka, ktorej telo ešte ani zďaleka nie je pripravené na pôrod, vo štvrtom mesiaci potratila.

Nezodpovedné správanie malej dievčiny má zrejme na svedomí aj jej matka, ktorá holduje alkoholu a to, že sa jej dcéra s neplnoletým bratrancom nehrá iba „na doktora“, si pravdepodobne ani nevšimla. „Na koľko pri vyšetrovaní sa zistilo, že páchateľ ma iba 14 rokov, vec bola odložená,“ povedal na adresu chlapca prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Štatistiky o deťoch, ktoré majú deti, sú alarmujúce. Gynekológovia sa už v ambulanciách bežne stretávajú s tehotnými dievčatkami. Na základnej škole v Jarovniciach je však počet tehotných žiačok naozaj šokujúci. Podľa štatistík sa dievčatám z tamojšej osady ročne narodia v priemere aj štyri deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu