Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Odporné VIDEO: Vulgárna šikana žiakov dohnala ženu (68) k slzám!

Kleinová šikanu nenahlásila
Kleinová šikanu nenahlásila (Zdroj: youtube, )

GREECE - Ľudí z rôznych kútov sveta rozhorčilo video, na ktorom žiaci šikanujú ženu dohliadajúcu na poriadok v školskom autobuse. Ich slová sú naozaj tvrdé a vôbec sa nehodia k ich veku.

Video bolo natočené v pondelok na mobilný telefón v meste Greece blízko Rochesteru a zverejnené na sociálnej sieti Facebook a portáli YouTube. Deti v ňom útočia na Karen Kleinovú (68), ktorá sa šikanu snaží nevšímať si.

Deti sa jej vysmievajú kvôli jej veku, váhe aj účesu. Jedno z nich sa k nej dokonca naklonilo a povedalo, že jej "pociká dvere", ostatné na ňu vulgárne gestikulovali, smiali sa jej a dokonca mali sexuálne poznámky.

Záznam šikanovania videli už vyše dva milióny ľudí a vyvolal búrlivú reakciu aj vlnu solidarity. Pre ženu, ktorá pracuje ako dohľad v školskom autobuse, usporiadali zbierku za ktorú pôjde Karen na dovolenku. Do tejto chvíle sa vybralo 277 295 dolárov.

Kleinová šikanu nenahlásila. Televízii NBC povedala, že to nebolo prvýkrát. Podpora, ktorej sa jej dostalo, ju prekvapila. "Dostala som krásne listy, e-maily a správy na Facebooku. A hovorila som si, vau, tam vonku je celý svet, o ktorom som nevedela. To je fakt super," poznamenala Kleinová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu