Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Thajčanov šokovali tieto prsia: Dievča nimi "masírovalo" plátno!

Thajčanka sa bez hanby obnažila, ministerstvu kultúry vstávali vlasy dupkom.
Thajčanka sa bez hanby obnažila, ministerstvu kultúry vstávali vlasy dupkom. (Zdroj: YouTube)

BANGKOK - Mladá umelkyňa (23) prišla na konkurz do thajskej verzie talentovej súťaže s naozaj nezvyčajným číslom. To, čo sa spočiatku javilo ako nevinné maľovanie, totiž prerástlo do otvorenej nahoty, keď si dievčina vyzliekla košeľu aj podprsenku, na prsia naliala farbu a prechádzala nimi ako štetcom po plátne.

"Umelecké" vystúpenie sa pritom začalo úplne obyčajne. Na pódiu stálo plátno a dlhovlasé dievča za sprievodu hudby namočilo štetku do farby a nakreslilo obrysy akejsi postavy. Otočené chrbtom ku kamere si však postupne zoblieklo košeľu aj podprsenku, vylialo si na obnažené poprsie farbu a rukami ju rozotrelo. Výsledok tohto činu ukázalo divákom aj porotcom a pustilo so do "maľovania".

Na tvárach prítomných sa v tej chvíli odrážal nefalšovaný údiv. Kým niektorí otvárali v nemom úžase ústa, iní sa pobavene chichúňali. Napriek konzervatívnosti porotkyne, ktorá dievčinu nechcela pustiť ďalej, zvyšní dvaja muži ju prehlasovali a poslali dievča do ďalšieho kola.

Thajskí politici však neboli ku tvorcom šou takí zhovievaví a označili celú situáciu za "šokujúcu". Ministerka kultúry Sukumol Kunplomeová si ich dokonca predvolala na koberček, kde budú upozornení, že nahota v televízii je nežiadúca.

"Musia existovať medze umeleckého vyjadrenia," uviedla Kunplomeová s tým, že bude požadovať vysvetlenie a dodala, že išlo o nahrávku a nie živé vysielanie, takže tvorcovia mali možnosť upraviť "nevhodný" obsah.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu