Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Telekom hľadá herečku do hlavnej role filmu Move On

Telekom hľadá herečku do hlavnej role filmu Move On Zobraziť galériu (2)
Telekom hľadá herečku do hlavnej role filmu Move On (Zdroj: telekom)

Telekom započal celoeurópsky casting na rolu herečky, ktorá bude v interaktívnej road movie Move On hrať po boku Madsa Mikkelsena. Šancu majú aj Slovenky!

V duchu tradície všetkých veľkých thrillerov scenárista Matt Greenhalgh vložil do scenára pripravovaného filmu záhadné dievča. Šťastná herečka bude hlavného hrdinu sprevádzať počas jeho misie naprieč Európou.

Uchádzačka by mala mať 24 až 32 rokov, výšku 168 až 175 cm a dobrú fyzickú kondíciu, keďže chýbať nebude ani niekoľko akčných scén. Všetky informácie a bližšie podmienky účasti v castingu sú na stránke www.tvojfilm.sk. Prihlášky je možné poslať do 22. júna 2012.

O filme Move On

Nový projekt skupiny Deutsche Telekom predstavuje jedinečnú príležitosť pre verejnosť zapojiť sa do výroby filmu hollywoodskeho režiséra. Diváci môžu ovplyvňovať jednotlivé súčasti filmu ako napr. lokality, mená postáv či hudbu a v neposlednom rade si v ňom aj zahrať.

Slovenskí filmoví fanúšikovia, ktorí sa na príprave snímky chcú podieľať, sa  môžu zaregistrovať na stránke www.tvojfilm.sk. Získajú tu všetky potrebné informácie o projekte a zadaniach režiséra.

Nakrúcať sa bude aj na Slovensku, a to už počas tohto leta. Film by mal byť hotový do konca roka.

O spoločnosti Slovak Telekom, a. s.

Spoločnosť Slovak Telekom je najväčší slovenský telekomunikačný operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Pod značkou Telekom ponúka jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom produkty a služby pevnej i mobilnej telekomunikačnej siete. Na trh prináša medzinárodné poznatky, inovatívne riešenia a najnovšie technologické trendy.

Spoločnosť Slovak Telekom, a. s., je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej majoritným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom AG s 51 % podielom akcií. Slovenská republika zastúpená Ministerstvom hospodárstva Slovenskej republiky vlastní 34 % akcií a Fond národného majetku Slovenskej republiky 15 % akcií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu