Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Chlapček (†2) vstal z rakvy: Chcel vodu, potom zas zomrel

Kelvin Santos
Kelvin Santos (Zdroj: dunia.vivanews.com)

BELEM - Antonio Santos z Brazílie musel až dvakrát prežiť bolesť zo smrti svojho syna. Malý Kelvin prvý raz "zomrel" na zápal pľúc, pred svojím vlastným pohrebom sa však prebral a vypýtal si vodu. Potom umrel už naozaj.

Dvojročného chlapčeka vyhlásili za mŕtveho v piatok o pol ôsmej večer. Zdrvení rodičia položili jeho telíčko do otvorenej rakvy. V sobotu ráno zažili šok. Krátko pred pohrebom sa totiž Kelvin posadil a povedal: "Ocko, môžeš mi dať pohár vody?"

"Všetci začali kričať. Mysleli sme si, že sa stal zázrak a náš synček bude žiť. Ale on si potom zase ľahol a už sa nezobudil. Bol opäť mŕtvy, tentokrát už naozaj," povedal otec Antonio. Dieťa okamžite previezol do nemocnice, kde sa ho lekári pokúsili resuscitovať, ale bez úspechu. To, čo sa stalo, nedokázali vysvetliť. O niekoľko hodín neskôr chlapca pochovali na miestnom cintoríne.

Santos podal na nemocnicu formálnu sťažnosť a prípad vyšetruje už aj polícia. "Dali mi syna v igelitovom vreci štvrť hodiny po tom, čo skolaboval. Možno ho neprehliadli poriadne. Mŕtvy sa neposadí a nezačne hovoriť. Som rozhodnutý zistiť pravdu," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu