Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Blonďavá kráska tri roky mlčala: Hrdlo mala plné polypov!

Sophie má opäť dôvod na radosť
Sophie má opäť dôvod na radosť (Zdroj: profimedia.cz)

ROMFORD - Mladá modelka z anglického grófstva Essex nedávno po dlhej dobe po prvýkrát prehovorila. Trpela totiž vzácnym ochorením hrdla, ktoré ju umlčalo na tri roky.

Sophie Whitlelocková opäť vie, aké je to hovoriť. Ojedinelá choroba jej to ešte donedávna neumožňovala. Pred niekoľkými rokmi sa jej v krku vytvorili vokálne lézie, ktoré jej ničili hlasivky. Hovorenie sa pre dievčinu stalo veľmi bolestivým, až nakoniec prestala svoj hlas používať úplne.

Tento stav privádzal príležitostnú manekýnku do zúfalstva, pretože jej nabúral pracovný aj súkromný život. Sophie upadala do depresií. "Začalo to ako bolesť hrdla a skončilo úplnou stratou hlasu. Privádzalo ma to do šialenstva," opisuje ťažké chvíle.

V hrdle atraktívnej blondínky bolo tak veľa polypov, že musela ísť pod nôž. Po štyroch operáciach a následnej terapii u logopedičky sa jej stav konečne zlepšil. "Som naozaj šťastná, že sa mi opäť vrátil hlas. Aspoň môj priateľ už nemusí za mňa objednávať, keď si niekam vyjdeme. Bolo to trápne a čašníčky na mňa vždy hľadeli, akokeby som bola retardovaná," dodáva Sophie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu