Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Pomôžte nám robiť radosť!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Želaj si)

BRATISLAVA - Viete, čo je to 450-krát urobiť radosť? My áno – za päť rokov sme splnili presne takýto počet sníčkov detí, ktoré ležia v nemocniciach alebo sú nevyliečiteľne choré. Nie je dobré, ak poznajú len bolesť, nemocnice či hospitalizácie. Chceme, aby mali radosť napriek tomu - alebo práve preto – že sú choré a že si radostnú žiaru v očiach isto zaslúžia.

Nezisková organizácia ŽELAJ SI za šesť rokov činnosti splnila také sny, ako výlet do Londýna, New Yorku, stretnutie so skupinou Kelly Family, ale aj Iné kafe či Elán, zakúpili sme množstvo trampolín, plastových domčekov, hračiek, bábik, zobrali sme chlapčeka s poruchou motoriku do jaskyne, nepočujúceho na Lomnický štít, nevidiacej slečne zohnali tandemový bicykel. Ba dokonca sme splnili i želanie stretnutie s pápežom.

Posledné želania boli Disneylandovské – na Veľkú noc sme vyslali štyri detičky do rozprávkového sveta, aby si tam mohli užiť zábavu a nabrať nezabudnuteľné spomienky.  "Sme Vám nesmierne vďační, milé Želaj si, že sme mohli navštíviť Disneyland v Paríži. Máme krásne zážitky a milé spomienky na ten nádherný detský raj," povedala nám maminka dvoch postihnutých chlapčekov, ktorá tam s nimi bola tiež.  V Disneylande bola aj Erika na vozíčku, či Simonka, ktorá je po liečbe onkologického ochorenia. Sme radi, že sme im mohli urobiť radosť J)

Ale to môžete aj vy! Je to úplne jednoduché. Napríklad stačí, ak nám pošlete koncom apríla 2 percentá z daní. Nič vás to nestojí , len dane neprepadnú štátu, ale pôjdu na charitu. Naša organizácia nemá zamestnancov ani neplatí drahé kancelárie či reklamy – všetky financie idú na plnenie snov detí.  Všetky splnené sny, rovnako aj žiadosť o splnenie sna nájdete na našej stránke www.zelajsi.sk

Ak vám táto možnosť nevyhovuje, môžete pomôcť priamo:  stačí si vybrať nesplnené želanie z nášho zoznamu snov, a splniť sen dieťaťu priamo!  Túto možnosť ponúkame ako jediná organizácia na Slovensku. Takto presne viete, kam vaše peniaze idú a dokonca môžete aj darček doručiť priamo dieťatku – všetko podľa vašich predstáv. Stačí nám napísať na zelajsi@zelajsi.sk  o ktorý sen máte záujem, a my vám upresníme ďalší postup.

Pomôžte nám urobiť radosť chorému dieťatku. Tu nájdete všetky potrebné informácie k tomu, ako podať 2 percentá z daní, rovnako aj spot, ktorý pre nás nahovorila Olinka Feldeková.

Ďakujeme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu