Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena je závislá na vlastnom moči: Vypila ho už 900 litrov!

Carrie moč zachutil
Carrie moč zachutil (Zdroj: YouTube)

COLORADO SPRINGS - O tom, že ľudia trpia rôznymi úchylkami, svedčí aj príbeh Američanky Carrie (53) z Colorado Springs, ktorá si štyri roky pochutnáva na vlastnom moči. Pre niekoho otrasné pre ňu vraj veľmi "upokojujúce". Podľa odhadov mohla vypiť už 900 litrov.

Keď Carrie pred pár rokmi diagnostikovali malígny melanóm v treťom štádiu, začala piť svoj moč v nádeji, že jej to pomôže vyliečiť sa. Zdá sa však, že netradičný nápoj žene zachutil a stala sa na ňom doslova závislou.

V seriáli televíznej stanice TLC zaoberajúcom sa podivnými úchylkami, vysvetľuje, že keď sa z neho prvýkrát nepovracala, rozhodla sa v tom pokračovať. Podľa nej chuť moču závisí od stravy, ktorú konzumuje, a tak je niekedy slaná, inokedy má nádych sliviek alebo citróna. Musela sa však vzdať niektorých potravín, ako je špargľa, keďže tá robila jej "nápoj" nechutným.

Američanka však tekutý odpad využíva aj na iné účely. Vyplachuje si ním ústa, čistí zuby a natiera si ním telo. Podľa lekárov ale neexistuje dôkaz, že by mal liečivé účinky. Skôr naopak. Helen Adrewsová z Britskej dietetickej asociácie uviedla, že takto sa moč stáva čoraz koncentrovanejším, čo by mohlo spôsobiť poškodenie čriev.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu