Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Policajt so 69-tkou onanoval v aute: Ukáž mi tie krásne kozy, bejby!

Mike Eiskant ako policajt skončil
Mike Eiskant ako policajt skončil (Zdroj: spitsnieuws.nl)

SANTA FE SPRINGS - Keď sa ľudia nudia, napádajú im rôzne hlúposti, len aby si skrátili dlhú chvíľu. Istý kalifornský policajt to vyriešil po svojom. Dlhé vysedávanie v služobnom aute ho už nebavilo, tak si povedal, že si čakanie spríjemní onanovaním.

Mike Eiskant (41) očividne nemal čo na práci, tak z vrecka vytiahol mobilný telefón a začal si prezerať fotky nahých žien. To ho tak rozpálilo, že nedbal na fakt, že je v službe a rozhodol sa ukojiť svoj sexuálny apetít. 

Pozabudol ale na to, že všetko sníma kamera umiestnená na palubnej doske. V približne desaťminútovom videu, ktoré sa objavilo vo viacerých amerických médiách, je jasne počuť, ako si rozopína zips na nohaviciach. Po krátkej chvíli spustí: "Óóó, ukáž mie tie nádherné prsia bejby!"

Čo čert nechcel, škandalózny záznam sa dostal do rúk Eiskantovým nadriadeným, ktorí ho začali vyšetrovať. Seržant je zrejme poriadny kvietok, pretože na povrch vyplávali ďalšie pikantnosti z jeho života. Niektorých jeho kolegov to vôbec neprekvapuje, lebo tušili, že je poriadny zvrhlík.

Mike teraz čelí obvineniu z prenasledovania, sexuálneho obťažovania, krádeže a držania marihuany. Ako strážca zákona teda raz a navždy skončil. Väzeniu sa však pravdepodobne vyhne a dostane len ročnú podmienku pod dohľadom probačného pracovníka. Bizarné na celej veci je to, že nosil odznak s číslom 69.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu