Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievča, ktoré súložilo s futbalistom Rooneym, malo sex s trpaslíkom!

Jenny Thompsonová svoju noc s trpaslíkom oľutovala
Jenny Thompsonová svoju noc s trpaslíkom oľutovala (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Britka Jenny Thompsonová (23), ktorá už zdieľala lôžko s úspešnými futbalistami ako Mario Balotelli (21) či Wayne Rooney (26), si za terč svojich sexuálnych chúťok vybrala iba 135 cm vysokého herca Josha Bennetta. Zhrozená kráska však na druhý deň po prehýrenej noci svoj skutok oľutovala.

"Spať s Joshom bola veľká chyba. V posteli nebol nič moc. Nie ako Wayne a už vôbec nie ako Mario. Myslím, že som zaspala. Prebudila som sa ráno s obrovskou bolesťou hlavy a snažila sa odísť tak rýchlo, ako sa len dalo," spovedala si Jenny pred médiami svedomie.

Josh si na ich noc spomína s oveľa väčšou láskou a tvrdí, že akonáhle sa ocitli v spálni na veľkosti prestalo záležať. "Bolo jasné, že má rada sex, robili sme to trikrát. Nebol to najhorší, ale ani najlepší sex, aký som kedy mal," zakontroval zakrpatený herec, ktorý je sklamaný z Jenninej reakcie.

"Vymenili sme si čísla, ale rýchlo sa pratala preč, čo ma trochu rozrušilo. Bolo by pekné vidieť, či by sa z toho vyvinul vzťah," robil si Josh márne nádeje. Vo svete šoubiznisu, túžby po sláve a peniazoch sa zjavne nevypláca stavať si vzdušné zámky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu