Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievčatko sledovalo, ako sa jeho matka mení na chlapa!

Sabine má zážitok na celý život
Sabine má zážitok na celý život (Zdroj: Facebook)

SOMERVILLE - Americká tínedžerka Sabine Bartlettová (16) zažila netradičné dospievanie. Od trinástich rokov bola svedkom, ako sa jej matka rozhodla premeniť na muža a svoj úmysel aj dodržala.

"Vrátila som sa vtedy z výletu a dorazila k otcovi domov, kde bola prekvapivo aj mama. Bolo jasné, že sa niečo deje. Posadila ma oproti sebe na gauč a oznámila mi, že sa nechá preoperovať na muža," približuje prvý šok.

"Cítila som čudný prázdny pocit. Až o rok neskôr, keď som videla, že je mama v novej podobe o moc šťastnejšia, začala som sa s tým zmierovať. Teraz už som s tým úplne v pohode," hovorí po troch rokoch Sabine.

Medzitým si však musela v škole prejsť peklom. Šikanovanie a vulgárne poznámky boli natoľko vážne, že z nej musela odísť a teraz má domáce ​​vyučovanie.

Sabine má však ešte mladšiu šesťročnú sestru, a práve jej musela všetko citlivo vysvetliť. "Pochopila to veľmi svojrázne: Sú určití špeciálni muži, ktorí sa ale ako muži nenarodili, a rovnako tak sú špeciálne ženy, ktoré sa nenarodili ako ženy, a potom sú tiež ešte ďalší ľudia, ktorí nie sú ani muži ani ženy..," rozpráva Sabine o sestrinom porozumení.

Dcéra svoju matku za tento čin neodsudzuje, ale len ťažko sa dá pochopiť, čo presne si Sabine prežila, hoci všetko nesie veľmi statočne. "Chvíľku to bude trvať, než sa s tým vyrovnáte. Ale verte, že ten, kto sa vám pred očami zmenil, je stále rovnaký milujúci človek, ktorým bol. Naviac ale o veľa šťastnejší," dodáva Sabine na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu