Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Najznámejšia mama Ameriky: Po osmorčatách má o 60 kíl menej!

Nadya bola už niekoľko mesiacov po pôrode štíhla ako prútik
Nadya bola už niekoľko mesiacov po pôrode štíhla ako prútik (Zdroj: reprofoto closer)

LA HABRA - Mnohé ženy bojujú po pôrode s nadbytočnými kilami, ktorých sa nie a nie zbaviť. Len niektorým z nich sa podarí dostať do pôvodnej formy, ktorou sa pýšili predtým, než otehotneli. Takéto šťastie mala aj známa Američanka a matka štrnástich detí, Nadya Sulemanová.

"Pre to, aby som schudla, som nerobila absolútne nič. Jem ako kôň, nepočítam kalórie a ani nemám doma váhu," hovorí Nadya, ktorá počas posledného tehotenstva, kedy čakala až osem potomkov, pribrala takmer na dvojnásobok svojej hmotnosti. Teraz však už opäť váži 63 kilogramov."Neviem, ako je to možné, ale dva mesiace po pôrode som už znova mala veľkosť 36." Svoju štíhlu figúru najnovšie predviedla pre magazín Closer. Je až neuveriteľné, že po toľkých deťoch sa stále môže pochváliť plochým bruchom a pevným zadkom.

Tridsaťšesťročná žena aj napriek tomu žije už trinásť rokov v celibáte. "Za ten čas som ani raz nemala sex. Deti sú pre mňa prvoradé," povedala. Sulemanová chce sexuálne abstinovať až dokým osmorčatá nedovŕšia osemnásť rokov. Pokušeniu ale musí odolávať každý deň, pretože ako povedala, o mužskú pozornosť nemá núdzu. "Viem, že dobre vyzerám. Postavu mi závidia omnoho mladšie ženy."

Nadyu v jej rodnej krajine prezývajú "Octomamou". Odvtedy, čo pred troma rokmi porodila osmorčatá, sa z nej stala celebrita. Mnohých však pobúril fakt, že Američanka mala už v tom čase ďalších šesť detí. Všetky počala pomocou umelého oplodnenia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu