Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najhoršie sexuálne trapasy: Toto všetko sa vám môže stať pri súloži!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thatguysb.blogspot.com)

PRAHA - Mnohí už určite zažili nepríjemné chvíľky v posteli, ktorým by sa najradšej vyhli. Nad čím sa jeden zasmeje a mávne rukou, druhý sa začervená a tretí kvôli tomu utečie zo vzťahu a strávi ďalšie dva týždne zahanbený pod perinou.Tu je niekoľko sexuálnych "nehôd" a rady, ako im predchádzať. Informáciu priniesol český spravodajský portál novinky.cz.

Strata kľúčov k putám

Niektorí milovníci nepoznajú väčšie vzrušenie, ako zaviazať partnerovi/partnerke oči, zaobstarať si pevné putá a podpichovať sa. Zároveň ale niet väčšieho trapasu, než si po zacvaknutí želiezok k posteli uvedomiť, že nemáte kľúč. Píliť pílkou želiezka je pomerne zbytočné a s elektrickou pílou by ste spolu s putami mohli odpíliť aj ruky. Potom vám už nezostáva nič iné ako zavolať strážnikov alebo zámočníka.

"Fliačky lásky" na viditeľných miestach

V pätnástich je to frajerina, v štyridsiatke nie. Bozkávať sa dá aj bez cucflekov, ale keď si naozaj nemôžete pomôcť, tak ich aspoň robte na menej viditeľných miestach. Nosiť v 40-stupňových horúčavách šatku alebo rolák nie je totiž veľmi pohodlné a prísť do práce s fialovým krkom vyvolá akurát len posmech.

Smiať sa, keď sa partner vyzlieka

Prvé vyzliekanie, prvé maznanie, prvý sex. Nič tak dokonale nepokazí atmosféru láskou elektrizujúceho večera, ako keď vyprsknete od smiechu pri pohľade na zvliekajúceho sa partnera. Či už je neohrabaný, má zvláštny tvar pŕs či inú "vtipnú" abnormalitu, mali by ste sa udržať, stlmiť záchvat smiechu a zhasnúť.

Pristihnutie

Najbežnejší trapas, ktorý sa stal mnohým z nás, je práve pristihnutie "in flagranti". Či už ide o deti, susedku, policajta (záleží na mieste), rodičov, domáceho miláčika, kolegu a v najhoršom prípade manžela/manželku, vždy je to nepríjemné. S toutou nepríjemnosťou idú ruka v ruke ďalšie. Napríklad, keď sa zľaknete, odskočíte od partnera, a buď niekam spadnete, alebo sa o niečo buchnete.

Pristihnutý pri sledovaní televízie

Občas sa stáva, že muž si pri akte zrazu všimne televízie v pozadí, kde práve beží futbalový zápas. Svoju pozornosť tak presunie inam, krv sa nahrnie späť do hlavy a vzrušenie ochabne. Partnerka vysvetlenie typu: Ale on akurát bežal na bránku, pochopí asi len ťažko.

Vykrikovať zlé meno

Najlepšie je žiadne mená pri sexe neuvádzať, ale keď už musíte niečo kričať, osvojte si neutrálne frázy ako: miláčik, zlatíčko, láska. V čerstvom vzťahu, najčastejšie hneď po rozchode s niekým iným, sa vyslovenie nesprávneho mena dá ešte tolerovať. V dlhoročnom manželstve je to ale už omnoho horšie. Nikto vám nezožerie, že Martin je váš homosexuálny kaderník a vy ste si na neho náhodou pri vyvrcholení spomenula.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu