Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragikomédia: Takto si "drevorubač" za pár sekúnd zničil dom!

Dom skončil pod obrovským stromom
Dom skončil pod obrovským stromom (Zdroj: YouTube)

USA - Keď vám na pozemku zavadzia strom, vezmete sekeru či pílu a problém je vyriešený. Majiteľ domu zo Spojených štátov však túto úlohu nezvládol tak bravúrne, ako sám očakával. Po internete sa začalo v nedeľu šíriť tragikomické video, ako sa dá za pár sekúnd prísť o strechu na hlavou.

Na zázname je počuť pár posledných hlasných rán a praskanie, keď sa obrovský strom začal zosúvať k zemi. Avšak úplne nečakaným smerom, priamo na Američanov vlastný dom. Muž odovzdane odhodil sekeru a po chvíľke ticha zakričal: "Môj dom! Moja spálňa!"

Podľa denníka Daily Telegraph nie je známe presné miesto, kde k nehode došlo, ale amaterizmus drevorubača priam bije do očí. Všimli si to aj diváci, ktorí sa v komentároch podelili o cenné rady. "A nebolo by lepšie strom ukotviť k zemi ešte pred rúbaním?" pýta sa jeden z užívateľov.

Na druhej strane však nechýbajú ani slová účasti a poľutovanie. V každom prípade si majiteľ domu určite nabudúce dobre rozmyslí, či na podobnú záležitosť nepovolá radšej odborníkov.

Pád stromu na dom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu