Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Neďaleko Slovenska sa objavila záhadná jama: Je to vchod do pekla?

Pôvod hlbokej diery v zemi zatiaľ nikto nepozná Zobraziť galériu (2)
Pôvod hlbokej diery v zemi zatiaľ nikto nepozná (Zdroj: YouTube)

NEUHOFEN IM INNKREIS - Istému rakúskemu farmárovi sa stratila mačka, tak ju išiel hľadať na pole. Namiesto nej tam však našiel záhadnú jamu v zemi, o ktorej sa nazdáva, že by mohla byť spojená s fenoménom UFO.

Diera hlboká vyše 7,5 metra sa už stihla stať objektom záujmu stoviek Rakúšanov, ktorí sa na ňu do obce Neuhofen Im Innkreis chodievajú pozrieť. Miesto si prišli obhliadnuť aj geológovia, archeológovia a experti na UFO.

"Hľadal som našu mačku Murlimann, keď som si všimol tú jamu. Nevedel som, aká je hlboká, tak som do nej hodil kameň a počul kovový zvuk," povedal pre miestne médiá Franz Knoglinger (47). Farmár si potom zohnal veľký magnet a spustil ho dolu. "Ucítil som, ako sa zrýchlil jeho pád. Tam dolu je určite niečo veľké a kovové."

Neďaleko Slovenska sa objavila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Spolu s miestnym inštalatérom sa Franz pomocou špeciálnej kamery pokúšal objekt odfotiť, ale bezúspešne. "V tej diere je nejaké elektrické pole alebo niečo podobné. Nepodarilo sa nám kvôli tomu obstarať žiadne zábery," vysvetlil.

Archeológovia sa domnievajú, že by mohlo ísť o podzemnú pohrebnú komoru. Nadšenci života vo vesmíre oponujú a tvrdia, že pod zemou sa nachádza stroskotaná mimozemská loď. Skôr pravdepodobnejšia je však teória, že ide o bombu z druhej svetovej vojny. Istý muž dokonca neďaleko jamy umiestnil tabuľu s nápisom "Pozor - vchod do pekla".

Mimochodom, spomínaná mačka sa našla - celý čas bola zavretá v kotolni, kde ju niekto z rodiny Knoglingerovcov vymkol.

Záhadná jama v Rakúsku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu