Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Gorily, sasanky traste sa! Je tu Cenový špión!

Cenový špión
Cenový špión

Škandálov máme za posledné obdobie na Slovensku až až a bežný Slovák ani nevie čomu už má veriť. K nám sa dostala zákulisná informácia o ďalšom škandále – vody slovenského internetu čoskoro zamúti kreslená postavička špióna. Vďaka svojím schopnostiam vždy bude vedieť, kde sú najnižšie ceny. Prinášame vám pár bodov, prečo sa vždy oplatí sledovať jeho kroky!

1. Sleduje viac ako 3000 obchodov

Cenový špión má náročnú úlohu. Denne musí sledovať ceny produktov vo viac než 3000 e-shopoch, aby vám vždy vedel povedať, kde sa práve oplatí nakupovať.

2. Vie, ktorý e-shop je kvalitný

Vďaka dotazníkom, ktoré denne zbiera od slovenských používateľov vie, ktorý e-shop je skutočne kvalitný. Aby ste to vedeli aj vy, označil ho ako Overený obchod.

3. Pozná triky burzových maklérov

Sleduje vývoj ceny produktov a zapisuje si to do prehľadného grafu. Vy si aj vďaka tomu budete môcť premyslieť, či je najvyšší čas na kúpu produktu  alebo ešte chvíľku počkáte.

4. Spozná to, kde sa nachádzate

A na základe toho vám napovie, ktorý e-shop máte najbližšie. Mapa obchodov je tu len pre vás.

5. Vie, po čom druhí túžia...

V rámci každej kategórie raz za týždeň vypracuje zoznam s názvom Top 20.  Vďaka nemu zistíte, aké produkty sú momentálne najžiadanejšie a uľahčíte si tak vaše hľadanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu