Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Polonahé krásky prepadli brunetku v jej dome a znásilnili ju!

Upírky prepadli ženu v jej dome Zobraziť galériu (3)
Upírky prepadli ženu v jej dome

LONDÝN - Roztopašná reklama na odvážnu spodnú bielizeň vyvolala v Británii vlnu pobúrenia. Do domu vystrašenej ženy násilne vtrhnú štyri krásne sporoodeté upírky, ktoré ju podrobia sexuálnemu teroru.

Značka luxusnej spodnej bielizne Agent Provocateur dostála aj tentokrát svojmu menu a pripomenula sa svetu reklamným klipom, ktorý nadvihol zo stoličiek ochrancov ľudských práv.

Polonahé krásky prepadli brunetku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Dej hororového príbehu sa odohráva v osamotenom dome uprostred lesa. Na smrť vydesená pohľadná brunetka v ľahkom župane je terčom útoku štvorice krásnych upírok, oblečených len v minimalistických podprsenkách a drobných nohavičkách. Nechýbajú ani podväzky, pančuchy a zvodne odhalené prsia. Dvojminútový klip končí hromadným znásilnením obete, z ktorej sa stane ďalšia sexi upírka.

Polonahé krásky prepadli brunetku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Proti reklame, ktorá je podľa slov tvorcov inšpirovaná sériou hororových filmov zo 60. rokov minulého storočia, sa okamžite zdvihla vlna odporu. Úrad pre reklamu však klip nakoniec neoznačil za nevyhovujúci.

Nejde však o prvé video doslova nabité sexuálnym napätím. Agent Provocateur sa do povedomia verejnosti dostáva práve vďaka značne kontroverzným reklamám, do ktorých sú často zapojené aj slávne celebrity ako Kylie Minogue, Kate Moss, Christina Aguilera, Paris Hilton alebo Carmen Electra.

Šteklivá reklama

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu