Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Národné Dni Kariéry učia v Inchebe ako konkurovať

Národné Dni Kariéry Zobraziť galériu (4)
Národné Dni Kariéry

Bratislavská Incheba dnes otvorila svoje brány pri príležitosti 17-teho ročníka pracovného veľtrhu pre mladých ľudí s názvom Národné Dni Kariéry (NDK). Ide o najkvalitnejší pracovný veľtrh pre študentov a absolventov vysokých škôl, ktorý prebieha počas dvoch dní 8. a 9. marca 2012.

 

Podujatie sa koná pod záštitou Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny. Exkluzívnym partnerom podujatia je online job portál Kariéra.sk. Za odborného garanta sprievodného programu organizátori zvolili lídra v poskytovaní personálnych služieb v strednej a východnej Európe, Trenkwalder a.s.

Národných Dní Kariéry 2012 sa priamo zúčastňuje 52 spoločností z oblastí IT, techniky, financií, audítorstva a vzdelávania. Nepriamo na podujatí participuje 30 spoločností. Medzi TOP spoločnosti v Bratislave patria ČSOB, Ernst&Young, Partners Group SK, PwC, Volkswagen Slovakia, TPA Horwath, ZSE a Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania.

Vystavovatelia ponúkajú záujemcom približne 1500 voľných pracovných miest na rôznych pozíciách. Organizátor podujatia AIESEC vyhlásil súťaž o najlepšiu pracovnú ponuku na NDK 2012, jej výsledky sa dozvieme v závere podujatia.

Účastníci majú v priebehu dvoch dní možnosť participovať svojou účasťou na sprievodnom programe, ktorý sa nesie v duchu „Konkurencieschopnosť na trhu práce“. V rámci programu je pre nich pripravených 5 konzultačných miestností, v ktorých nájdu iniciatívu Rozbehni sa!, personálnu spoločnosť Trenkwalder, ekonomický blok s globálnou asociáciou Efma, eko-tech blok s pánom Petrom Kyselom s predstavenstva SKGBC a tréningy ďalších 10-tich spoločností.

Incheba hostí Národné Dni Kariéry 2012 ešte jeden deň. O dva týždne, 22. marca sa veľtrh presunie do košických priestorov Hotela Centrum.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu