Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Totálne hlúpy zlodej: Na občiansky si dal fotku Jacka Nicholsona!

Tá podoba je naozaj Zobraziť galériu (3)
Tá podoba je naozaj "neuveriteľná" (Zdroj: local12.com)

RECIFE - Hlúposť niektorých podvodníkov nepozná medzí. Ukážkovo to predviedol istý brazílsky kriminálnik z Recife. Pri falšovaní dokladov porušil základné pravidlo a namiesto fotky, ktorú by nikto nepoznal, si na svoju identifikačnú kartu dal podobizeň Jacka Nicholsona. Na slávneho filmového herca sa navyše vôbec nepodobá!

Štyridsaťjedenročný Ricardo Sergio Freire de Barros použil Nicholsonov portrét z roku 2003 od uznávaného newyorského fotografa Martina Schoellera, ktorý sa objavila v americkom časopise Entertainment Weekly. Potom sa neobratne snažil pokus o zločin zamaskovať tým, že sa pod fotku podpísal ako João Pedro dos Santos.

Barrosa samozrejme onedlho nato zatkli. Stačilo, že sa pomocou falošného občianskeho preukazu snažil otvoriť bankový účet. Polícia, ktorá mu bola v pätách už tri mesiace, ho nakoniec zadržala tento utorok priamo pred bankou, v ktorej sa falošným dokladom preukázal. "Medzi podozrivým a slávnym hercom nie je žiadna podoba," uviedla neskôr polícia.

Policajti pri prehliadke u Barrosu päť ďalších falšovaných identifikačných preukazov, avšak už s inými fotografiami, ďalej 36 šekových knižiek, štyri kreditné karty a celý rad ďalších falošných dokladov vrátane vyhlásenia o príjme dvoch miliónov realov (cca 868 000 eur). Bol preto obvinený za užívanie falošných dokumentov a z falšovania verejných listín a dokladov.

Zadržaný všetky obvinenia poprel. Vyšetrovatelia ho preto poslali do neďalekej nemocnice na preskúmanie duševného zdravia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu