Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Babička je riadna sexica: Aj 100-ročná nosí push-up podprsenku!

Babička sa potrpí na upravenú vizáž
Babička sa potrpí na upravenú vizáž (Zdroj: mirror.co.uk)

BRISTOL - Ani na staré kolená netreba podceňovať silu upraveného zovňajšku. Presne to si myslí storočná Britka Marion Williamsová z Bristolu, ktorá sa napriek svojmu vysokému veku každý deň líči, fúka si vlasy a snaží sa obliekať čo najštýlovejšie.

Marion Williamsová je možno najpohľadnejšou prababičkou na svete a zakladá si na tom. Stále si nanáša make-up na celú tvár a jej upravený účes býva bezchybný. Domov nikdy neopúšťa bez starostlivo ošetrených nechtov nafarbených žiarivo červeným lakom.

Vhodne zvolené šperky a výrazný červený rúž - ani tieto zbrane storočná žena nevynecháva. Bez stopy parfumu Boudoir od Vivienne Westwood a kabelky Louis Vuitton si Marion jej známi už ani nevedia predstaviť. V jej zásuvke s bielizňou dokonca nechýba ani podprsenka s push-up efektom, o ktorú požiadala svoju dcéru pred piatimi rokmi.

Bývalá profesionálna tanečnica strávi hodiny týždenne nakupovaním módnych doplnkov a o svoje nechty aj vlasy sa stará pravidelne každý večer. A výsledok sa stále dostavuje bez ohľadu na jej vek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu