Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zvrátená matka štve dcéry (5, 7) proti sebe: Súperia v súťažiach krásy!

Ktovie, k čomu vzájomné súperenie sestier neskôr povedie Zobraziť galériu (4)
Ktovie, k čomu vzájomné súperenie sestier neskôr povedie (Zdroj: wolipop.com)

WARWICK - Slzy a zničené súrodenecké vzťahy! Zvrhlá matka vždy uprednostňuje tú, ktorá vyhráva. Bohužiaľ jej dcéry Kylie (7) a Karley (5) väčšinou súperia proti sebe a absolvovali takto už okolo 70 detských súťaží krásy.

A je tu ďalšia matka, ktorá si na potomkoch realizuje nesplnené ambície. Keetra Barnesová z americkej Georgie ničí život v súťažiach krásy obom svojim dcéram. Navyše ich stavia proti sebe a tá, ktorá práve vyhráva, sa stane matkiným veľkým miláčikom. "Teraz je mojou kráľovnou Karley," priznáva bez ostychu Keetra.

Do dievčat už žena investovala tisíce dolárov a očakáva, že sa jej vrátia späť: "Karley, aj keď je mladšia, získala už 30 hlavných titulov krásy a celkovo viac ako 100 rôznych cien. Kylie oproti mladšej sestre získala iba osem titulov, bude musieť na sebe popracovať," vyhlasuje Američanka.

Bizarnú výchovu vysvetľuje tým, že pre dievčatá je zdravé učiť sa byť stále lepšími. "Niekto si môže myslieť, že je divné nechať ich súťažiť proti sebe, ale ja si myslím, že im to pomáha." Som presvedčená, že si tie súťaže obe užívajú a sami sa chcú zlepšovať. Keby mi niektorá z nich povedala, že nechce ďalej súťažiť, nebudem ju nútiť, " vyhlasuje.

Barnsovej očividne vôbec nevadí, že čím častejšie staršia dcéra prehráva, tým viac plače. "Povedala som jej, že sa musí viac snažiť, aby nabudúce vyhrala ona. A keď proti sebe sestry súperia, majú šancu vidieť, ktorá je lepšia," dodáva "povzbudivo" svojrázna Keetra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu