Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prežil svoju smrť: Muž natočil VIDEO, ako ho trafil blesk!

Blesky boli naozaj obrovské
Blesky boli naozaj obrovské (Zdroj: YouTube)

PERTH - Nerozumný otec (45) dvoch detí spolu s manželkou vyšiel pred dom, aby si pri búrke natočil blesky, ktoré udierali všade naokolo. Mal obrovské šťastie, keď ho jeden z nich zasiahol, ale nezabil.

Russell Southey z austrálskeho Perthu si počas obrovskej búrky chcel natočiť "úžasné nebeské svetelné divadlo", a preto spolu so ženou išli na dvor.

"Pamätám si, ako som manželke hovoril, že búrka je blízko a že udrie ďalší blesk a ona pre niečo odbehla dovnútra. Potom jeden udrel kúsok odo mňa a potom ešte jeden. Ďalej už nič neviem," povedal Russell denníku Daily Telegraph.

Posledný blesk udrel zrejme do strechy domu, zišiel po rímse a zasiahol Russella priamo do pravej ruky. Našťastie neutrpel vážnejšie zranenia, ale aj tak skončil v nemocnici. "Mám jazvu na palci a v prstoch nemám toľko citu ako predtým," hovorí o svojich zraneniach. "Okrem toho ma bolí rameno, keď zdvihnem ruku," dodáva.

Otec dvoch detí môže vďačiť všetkým svätým, že úder blesku prežil. "Jediné šťastie, že neboli vonku aj moje deti, taký blesk by ich určite zabil."

Zásah bleskom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu