Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Made in China: Takto extrémne cvičia ženských bodyguardov!

Výcvik je naozaj tvrdý Zobraziť galériu (5)
Výcvik je naozaj tvrdý (Zdroj: tlj-news.com)

PEKING - Ticho stáť a zniesť akúkoľvek bolesť. Aj to je súčasťou tvrdého výcviku ženských bodyguardov v Číne. Desaťmesačného kurzu sa zúčastňuje prvých 20 dievčat. Ak dôjdu až na koniec, čaká ich sľubná kariéra.

Výcvik, ktorý prebieha priamo v Pekingu, rozhodne nie je prechádzka ružovou záhradou. Každá účastníčka prejde špeciálnym protiteroristickým výcvikom a naučí sa ovládať bojové umenia. Súčasťou sú aj kurzy obchodnej etiky. Najlepšia z dievčat môže pokračovať na Medzinárodnej bezpečnostnej akadémii v Izraeli.

S rýchlo rastúcou čínskou ekonomikou a s rozširujúcou sa vrstvou bohatých Číňanov, rastie dopyt aj po bodyguardoch. Ak mladé ženy úspešne absolvujú výcvik, môžu sa tešiť na veľmi dobre platenú prácu. V prípade, že si ich vyberie bohatý obchodník, zarobia si v prepočte až 84 eur za deň. Priemerná ročná mzda je pritom v Číne len 1260 eur.

Pretože sú ženy nenápadnejšie ako muži, je po nich väčší dopyt. Bohaté Číňanky si radšej ženy na svoju ochranu najímajú preto, lebo sa tak vyhnú špekuláciám, že ich ochranca je zároveň aj milenec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu