Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pohoda žne úspechy: Je v päťke najfestivalov v Európe

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Slovenský festival Bažant Pohoda 2011 získal v holandskom Groningene ďalšie prestížne ocenenie. Po tom, ako ho na jeseň zaradil odborný server Virtual Festivals na tretie miesto medzi letnými festivalmi 2011, uspel aj v hlasovaní o Europe Festival Awards 2011, keď sa v kategórii stredne veľkých festivalov dostal medzi najlepších päť.

Hlasovanie prebiehalo na jeseň minulého roku, slávnostný ceremoniál odovzdávania cien sa uskutočnil v Groningene počas festivalu Eurosonic. Bažant Pohoda 2011 sa v kategórii Najlepší stredne veľký festival dostala medzi päť finalistov, cenu  si napokon odniesol poľský festival Off.

„Ďakujeme všetkým našim priaznivcom za ich hlasy, vďaka ktorým sme sa dostali do tejto prestížnej spoločnosti,“ uviedol pre médiá riaditeľ spoločnosti Pohoda festival Michal Kaščák. „Rovnako gratulujeme všetkým oceneným festivalom, sú pre nás dôležitou inšpiráciou“.

Šestnásty ročník Bažant Pohody, na ktorom vystúpi napríklad speváčka Emiliana Torrini či skupina Two Door Cinema Club, sa uskutoční 5., 6. a 7. júla tohto roku opäť na trenčianskom letisku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu