Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krokodíl ukradol pracovníkom zoo kosačku

Elvis a kosačka Zobraziť galériu (2)
Elvis a kosačka

SYDNEY - Pracovníkov Austrálskeho parku plazov v meste Somersby neďaleko Sydney napadol počas kosenia päťmetrový krokodíl morský (Crocodylus porosus) menom Elvis, ktorý im následne zobral kosačku a odtiahol ju do svojho bazéna.

Incident sa stal dnes ráno miestneho času, keď Billy Collett spolu s ďalšími dvoma kolegami kosili trávu v Elvisovom výbehu. Collett použil kosačku ako bariéru, keď ho Elvis napadol. Krokodíl sa však zahryzol do jedného z kolies a kosačku Collettovi vytrhol. Sám pri tom však prišiel o dva zuby.

O niekoľko hodín neskôr sa však Collett spolu s kolegom Timom Faulknerom do Elvisovho výbehu vrátili, aby kosačku získali späť. "Billy ho odlákal pomocou kengurieho mäsa a ja som sa rýchlo ponoril do bazéna a kosačku vytiahol von," uviedol Faulkner. Elvisa, ktorý má už 50 rokov, priviezli do Austrálskeho parku plazov v roku 2008 po tom, čo v prístave v Darwine vyliezal do rybárskych člnov. "Je to monštrum. Je to ten najnepriateľskejší krokodíl, na akého by ste chceli naraziť," uviedla hovorkyňa parku Libby Bain. 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu