Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dievča (22) kúpilo najdrahší newyorský byt: Kde vzalo 88 miliónov?

Jekaterina si kúpila to najdrahšie, čo bolo na trhu s realitami Zobraziť galériu (2)
Jekaterina si kúpila to najdrahšie, čo bolo na trhu s realitami (Zdroj: Daily Mail)

NEW YORK - Byt za 88 miliónov dolárov, teda za takmer 68 miliónov eur, si ako "malý" darček k Vianociam kúpila dcéra ruského oligarchu Dmitrija Rybolovleva Jekaterina. Podľa časopisu Forbes ide o najdrahší byt predaný súkromnej osobe v New Yorku.

Príbytok s rozlohou 670 štvorcových metrov sa nachádza na Manhattane na adrese 15 Central Park West. Rozprestiera sa na dvoch poschodiach a je v ňom okrem iného desať izieb, štyri kúpeľne, dva krby, bazén a vnútorná terasa.

Byt sa nachádza v tejto budove na Manhattane

Dievča (22) kúpilo najdrahší
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Dvadsaťdvaročná Jekaterina, ktorá momentálne v USA študuje na univerzite, si tak našla prechodné hniezdočko. Inak táto pôvodom Ruska žije striedavo vo Švajčiarsku a v Monaku.

Jekaterina za svoje bohatstvo vďačí otcovi Dmitrijovi Rybovlevovi, jednému z ruských oligarchov, ktorí závratne zbohatli z privatizácie. Konkrétne Rybovlev svoje miliardy zarobil na nerastných surovinách.

Oligarcha v súčasnosti zvádza rozvodovú bitku s manželkou Jelenou (43), s ktorou má okrem Jekateriny ešte jednu dcéru. Manželka ho obvinila z opakovanej nevery a zo súdu by mohla odísť v prepočte s vyše dvomi miliardami eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu