Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brala antikoncepciu a aj tak 7-krát otehotnela!

Gemma dúfa, že štvrté tehotenstvo bude už jej posledné
Gemma dúfa, že štvrté tehotenstvo bude už jej posledné (Zdroj: news.scianswers.com)

SOUTHEND-ON-SEA - Mladá matka z anglického grófstva Essex za posledných päť rokov otehotnela až sedemkrát, a to napriek tomu, že vyskúšala snáď všetky druhy dostupnej antikoncepcie.

Dvadsaťtriročná Gemma Potterová a jej o štyri roky starší manžel Glenn sa prípadnému počatiu snažili zabrániť kondómami, antikoncepčnými pilulkami, vnútromaternicovým telieskom aj gestagénovými injekciami. Nič z toho však nezabralo, pretože manželia majú tri deti - štvorročného Shauna, trojročnú Jessicu a dvojročnú Sophie. Teraz čakajú štvrté, hoci od septembra spolu sexovali len trikrát. Okrem toho Britka trikrát potratila.

"Nedá sa to zastaviť, vždy otehotniem tak ľahko a rýchlo. Milujem svoje deti, ale už ich nechcem viac," hovorí Gemma. Častou graviditou utrpel aj sexuálny život s Glennom, pretože zakaždým, keď sa chce manžel s ňou milovať, bojí sa, že zase otehotnie.

"Zakaždým, keď mi Gemma oznámi, že je v druhom stave, šokuje ma to. Aj keď po toľkých razoch by ma to vlastne už ani nemalo prekvapovať," dodal Glenn.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu