Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šíri sa správa, že vlády taja mimozemšťanov: Ich lode už vraj smerujú k Zemi!

Vo filme Deň nezávislosti mimozemšťania zaútočili na Zem Zobraziť galériu (2)
Vo filme Deň nezávislosti mimozemšťania zaútočili na Zem (Zdroj: fox entertainment)

WASHINGTON/MOSKVA - Odborníci z nezávislej organizácie SETI, ktorá sa zaoberá pátraním po mimozemskom živote, pred časom zverejnili neuveriteľnú informáciu. Na záberoch z vesmíru objavili tri objekty, ktoré majú byť vesmírnymi loďami. Astrofyzik Craig Kasnov dokonca tvrdí, že jedna má tvar valca, ďalšia vyzerá ako kruh a tvar tretej zatiaľ nespresnil. Na našu obežnú dráhu by sa vraj mali dostať v marci budúceho roka.

"O týchto objektoch vieme už nejakú dobu, a uisťujeme, že ide skutočne o mimozemské lode. NASA o nich ale nechce informovať a odmieta dané snímky zverejniť. Tieto vesmírne plavidlá sa blížia k Zemi a vláda o tom vie. ," nechali sa počuť vedci zo SETI.

Zoskupenie hviezd alebo mimozemské lode?

Šíri sa správa, že
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: seti)

Objekty mal zaznamenať aj systém HAARP (americký vysokofrekvenčný aktívny polárny výskumný program, oficiálne určený k výskumu ionosféry). Server Wikileaks údajne zverejnil niektoré tajné dokumenty, z ktorých je zrejmé, že o očakávanej vesmírnej návšteve sú informovaní nielen zástupcovia NASA, ale aj čelní predstavitelia USA a ďalších krajín.

Predpovede SETI, kedy sa mali lode priblížiť k našej planéte "na dostrel" ale na prvýkrát akosi nevyšli. Dátum 28.november prešiel bez prekvapení a z neznámych dôvodov potom termín presunuli na marec 2012.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu