Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Vyhrážky Santovi: Ak nedostanem Justina Biebera, zabijem Ťa!

Mekeede chýba akákoľvek skromnosť Zobraziť galériu (2)
Mekeede chýba akákoľvek skromnosť (Zdroj: swns.com)

BRICKHILL - Trinásťročná Mekeeda Austinová napísala Santovi list s dlhým zoznamom darčekov, ktorý si želá dostať pod stromček. Dievčina sa mu vyhráža, že ak nesplní jej priania, zabije ho.

Mnoho detí zvykne pred Vianocami napísať Ježiškovi, Santovi či Dedovi Mrázovi, aby ich oboznámilo s tým, čo by rady uvideli pod vianočným stromčekom. Urobila tak aj anglická tínedžerka Mekeeda. Vo svojom liste sa však vybraných darčekov ako mobilný telefón značky BlackBerry či skutočný Justin Bieber priam dožaduje. Santovi dokonca pohrozila, že ak jej nesplní najmenej dve želania zo zoznamu, zabije ho a takisto aj jedného zo sobov, ktoré ťahajú jeho sane.

Mama Tracy (40) našla list v školskej aktovke a po jeho prečítaní zostala v šoku. Namiesto toho, aby však dcére za neprimerané vyhrážky dohovorila, vyhlásila, že ju nechce nahnevať. "Najprv som si myslela, že je to zábavné, ale teraz mám na to iný názor. Radšej jej kúpim čo chce, nechcem predsa, aby zavraždila Santu."

Tieto slová dievčinu určite potešili."Chcem všetky tie veci, ktoré som uviedla v liste. Nevidím žiadny dôvod na to, prečo by som ich nemala dostať," dodala náročná Mekeeda.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu