Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obeť kňaza úchyláka: Nenávidím Vianoce, lebo ma znásilnil Santa!

Baldwin prezlečený za Santu
Baldwin prezlečený za Santu (Zdroj: allvoices.com)

PORTSMOUTH - Preoblečený za Santu a s dieťaťom na kolene, pôsobil Wilfred Baldwin ako pravý Otec Vianoc. Katolícky kňaz bol však v skutočnosti ozajstným monštrom, pretože ešte v sedemdesiatych rokoch údajne znásilnil niekoľko detí.

Jedna z jeho obetí tento týždeň o svojom utrpení prehovorila na verejnosti. "Aj po rokoch ma to ešte stále máta. Neznášam Vianoce, pretože mi vždy pripomenú to, ako ma prezlečený za Santu obťažoval," povedala trojnásobná matka, ktorá si neželala byť menovaná. Raz sa dokonca kvôli tomu pokúsila o samovraždu.

Žena ďalej uviedla, že predstaviteľ britskej rímskokatolíckej cirkvi ju týmto spôsobom trestal za to, že neposlúchala. "Mníšky vedeli, čo sa dialo. Dovolili mu, aby si vybral dieťa, ktoré chcel a znásilnil ho. Potom ich prinútil, aby do pokladnice hodili nejaké peniaze. Vraj mu to Boh prikázal."

Pretože Baldwin dávno zomrel, súd teraz rozhoduje o tom, či je z trestného činu vinná cirkev, pre ktorú by rozhodnutie v jej neprospech mohlo mať ďalekosiahle dôsledky. Tisícom sexuálnych obetí svojich zhýralých kňazov by v tom prípade musela zaplatiť odškodné vo výške miliónov libier.

Sudca MacDuff totiž vyhlásil, že za zločiny otca Baldwina je zodpovedná cirkev, lebol bol jej reprezentantom, a pretože mu dala do rúk obrovskú moc. Cirkev protestuje, podľa doterajších informácií sa však zdá, že jej to nebude nič platné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu