Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bezcitný muž natočil sadistické VIDEO: Pytónovi dal zožrať mačiatko!

Mačiatko pytónovi neuniklo Zobraziť galériu (3)
Mačiatko pytónovi neuniklo (Zdroj: liveleak)

Svetové médiá pátrajú po totožnosti sadistického chovateľa zvierat, ktorý umiestnil na internet šokujúce video. Na sedemminútovom zázname je vidieť, ako muž podstrčí niekoľkomesačné živé mačiatko pytónovi, ktorý ho vzápätí zožerie. O prípad sa už začali zaujímať aj ochrancovia zvierat.

Na videu je vidieť približne dvadsaťročný muž, ktorý prináša do spálne malé mačiatko menom Jasmine v santaklausovskej čiapke. Potom ho položí na posteľ, kde sa pod vankúšom ukrýva žltý pytón barmský. Ten je jedným z najväčších hadov na svete, dorastá do dĺžky až takmer šesť metrov.

Mačiatko sa pomaly prechádza po posteli. Okamih, kedy sa obráti k hadovi chrbtom, sa mu stane osudným. Predátor sa na neho vrhne a omotá sa okolo neho, až mačku uškrtí. Keď prestane hýbať chvostom, pytón celé mačiatko zožerie. V hrôzostrašnom videu ešte navyše hrá vianočná pieseň Little Drummer Boy.

Bezcitný muž natočil sadistické
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

"Mačiatko nie je zrejme staršie ako štyri mesiace. Nemá sa kam ukryť a nemôže utiecť. To je práca sadistického človeka," povedal serveru thesun.co.uk veterinár Pete Wedderburn.

Bezcitný muž natočil sadistické
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

Video sa objavilo na stránke zvanej Flix, z účtu registrovaného v severolondýnskom Islingtone. O autorovi sa zatiaľ nič konkrétne nevie. Jediné, čo je o ňom známe, je to, že je zrejme fanúšikom Disneyho filmu Aladin. Obrázky a hudbu z tohto filmu má totiž na svojich stránkach na youtube.com.

Ak sa podarí zvrhlého chovateľa chytiť, hrozí mu podľa ochrancov zvierat šesť mesiacov väzenia a pokuta zhruba 24-tisíc eur.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Pytón žerie mačiatko

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu