Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chúďa dievča: Na internáte sa zakliesnila v sušiaku na bielizeň!

Danielle
Danielle (Zdroj: YouTube)

Študentský život býva niekedy naozaj pestrý. Presvedčila sa o tom aj Danielle Morganová z univerzity v anglickom Derby. Minulú nedeľu zažila jednu kurióznu príhodu, keď sa nešťastnou náhodou zakliesnila v skladacom sušiaku na bielizeň.

Nehoda sa stala túto nedeľu večer, keď slečna pôvodom zo Severného Walesu podľa svojich slov leňošila v izbe svojej spolubývajúcej Lisy. V jednu chvíľu však spadla z postele a pri páde sa na ňu prevrhol sušiak na bielizeň.

Osemnásťročná študentka s ním zápasila viac ako hodinu. Najprv jej na pomoc pribehli študenti, ktorí sa nemohli prestať smiať. Potom pomáhali aj zamestnanci internátu a nakoniec museli prísť na rad hasiči, ktorí na sušiak použili strihacie zariadenie.

"Kamaráti sa na tom ohromne bavili. Ja sa tomu tiež spočiatku smiala, ale keď ma hasiči vyslobodili, zasiahol ma záchvat paniky a musela prísť pre mňa záchranka," uviedla pre BBC Morganová, ktorej navyše po nehode zostali na krku a ramenách pomliaždeniny. Na bizarný incident má pamiatku v podobe videa a fotografií, ktoré urobili jej škodoradostní kamaráti.

Študentka sa zasekla v sušiaku

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu