Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena sa znetvorila pri práci v záhrade: Tvár jej klesla o 5 cm!

Tvár ženy bola dolámaná na kúsky Zobraziť galériu (3)
Tvár ženy bola dolámaná na kúsky (Zdroj: allvoices.com)

LONDÝN - Pri nehode na vlastnej záhrade utrpela Nancy Sundelsonová dvadsať zlomenín na tvári. Dochrámala si čelusť, nos, očné jamky a zničila si takmer celý chrup. Angličanka musela podstúpiť zložitú operáciu, počas ktorej lekári napravili to, čo bolo treba.

Nancy sa minulý týždeň o nepríjemnom zranení rozhovorila pre britský denník The Sun. "Veľmi som krvácala. Išla som späť do domu a keď som si chcela nasadiť okuliare, aby som sa pozrela na rozsah svojich zranení, nešlo to. Nemala som si ich totiž kam nasadiť, môj nos tam už nebol. Tvár dôsledkom poškodenia kostí poklesla o päť centimetrov. Bola som zúfalá, lebo som si myslela, že už nikdy nebudem vyzerať normálne."

Manžel Rod ju okamžite previezol do nemocnice, kde jej ošetrili povrchové rany a poslali domov napriek tomu, že sa žena sťažovala na veľkú bolesť. Tá neustávala a keď ani po dvoch dňoch nedokázala zavrieť ústa, vrátila sa späť. "Moja tvár bola úplne zdeformovaná. Keď ma prijímali, jeden zdravotník povedal, že si zrejme poriadne neprehliadli moje röntgenové snímky," vysvetľuje Nancy.

Pacientku krátko po hospitalizácii operovali. Chirurgovia vykonali jedinečný zákrok, počas ktorého sa ku zlámaným kostiam dostali cez malé rezy v očiach a nose. Hrozilo síce pri tom malé riziko, že Nancy oslepne, bola ho ale ochotná podstúpiť. Všetko dopadlo na jednotku a päťdesiatročná žena vyzerá takmer tak isto, ako pred nehodou.

"Naozaj som neverila, že ešte niekedy budem vyzerať normálne. Po operácii som bola celá opuchnutá a červená. Ale potom začal opuch ustupovať a ja som sa začala v zrkadle spoznávať. Teraz mám dokonca pocit, že vyzerám lepšie ako predtým," dodáva s úsmevom Nancy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu