Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hororové rande: Párik sa bozkával na pokraji smrti!

Pád zo skaly by dvojica neprežila Zobraziť galériu (3)
Pád zo skaly by dvojica neprežila (Zdroj: Michael Matthews)

SYDNEY/BRATISLAVA - Životy na hrane! Mladý párik riskoval to najcennejšie, čo má, aby si užil výhľad z výšky 245 metrov. Hoci sa mužovi, ktorý ich vyfotografoval, urobilo zle od žalúdka pri pomyslení, čo by sa mohlo stať, dvojica si netradičné rande nebojácne vychutnávala.

Michael Matthews (54) sa nechal inšpirovať poštovou známkou, ktorá vyobrazovala skalu Hanging Rock v Novom Južnom Walese. "Rozhodol som sa, že ju musím vidieť na vlastné oči," uviedol muž, ktorý sa za turistickým skvostom vybral zo Sydney.

Podľa jeho slov vystúpil na vyhliadku známku ako Baltzers Lookout, ale namiesto hory sa mu naskytol pohľad na mladú dvojicu sediacu iba na niekoľko centimetrov širokom okraji pieskovcovej skaly vo výške 245 metrov nad zemou. "Objali sa a pobozkali, ale boli veľmi opatrní," uviedol šokovaný muž.

 

Dvojica asi netrpela strachom z výšok

Hororové rande: Párik sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Michael Matthews)

Sám sa cítil veľmi zraniteľný, keďže naokolo neboli žiadne zábrany a dul silný vietor. "Ak by ste sa dostali príliš blízko k okraju, mohlo vás sfúknuť," hovorí Matthews, ktorý mal z párika veľmi nepríjemný pocit v žalúdku. "Mal som skutočný strach, že ich uvidím, ako sa zrútia. Pád by neprežili," dodal.

Rande s bývalou ženou: Ako ho nepokaziť a žiť šťastne až naveky?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu