Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krásne exorcistky bojujú s démonmi a zlými silami

Brynne (naľavo) a Savannah Zobraziť galériu (3)
Brynne (naľavo) a Savannah

PHOENIX - Pätica mladých Američaniek z Arizony vyzerá na prvý pohľad ako hociktorá iná tínedžerka, ktorá chodí na strednú školu. Sedia nad knihami a keď sa ich učiteľ na niečo spýta, snažia sa správne odpovedať. Až na fakt, že tou knihou je Biblia a namiesto pravítka či uhlomeru držia v rukách kríže.

Dievčatá sa totiž učia za exorcistky; pretože chcú bojovať proti kliatbám a všetkým zlým silám, ktoré ovládajú tento svet. Ako krotiteľky démonov však rozhodne nevyzerajú."Ľudia sú prekvapení, keď ma zbadajú. Nečakajú, že k nim príde šestnásťročná školáčka," hovorí Brynne.

Tínedžerka je jednou z dievčin, ktoré reagovali na výzvu Spolku za duchovnú slobodu cirkví. Jej člen, reverend Bob Larson, vedie školu exorcizmu, ktorú teraz navštevuje aj Brynne a jej štyri kamarátky.

"Nestíhame reagovať na telefonáty. Každý deň nám niekto volá a prosí nás o pomoc. Máme sto tímov trénovaných exorcistov, ktoré vysielame do celého sveta," povedal Bob. Jeden z nich je ale predsa len iný. Namiesto postarších pánov ho totiž tvorí Savannah (19), Tess (16), Melanie (16), Christina (15) a Brynne (16). "Zistili sme, že mladé exorcistky sú v liečbe posadnutých ľudí obzvlásť účinné," vyhlásil reverend, ktorého dcéra je taktiež súčasťou tímu.

Bojovníčky proti zlým silám odsudzujú filmové trháky ako Harry Potter či Twilight. Tvrdia, že podnecujú zlo a negatívne vplývajú na morálku. "Nepozeráme televíziu. Sme príliš zaneprádnené modlením a bojom s diablom," uviedli dievčatá, ktorým pri tom pomáhajú kríže a svätená voda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu