Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Štvrtá žúrka Fun rádio Dohoda: Už túto sobotu v Poprade!

Fun rádio dohoda Zobraziť galériu (6)
Fun rádio dohoda

BRATISLAVA - Po Zemplínskej Šírave, Banskej Bystrici a Kamennom Mlyne je na rade štvrtá a zároveň aj posledná tohtoročná najväčšia žúrka Fun rádio Dohoda. Preto, ak ste náhodou chýbali na doterajších troch najväčších letných žúroch, ešte stále nie je nič stratené. Fun rádio Dohoda sa vás ešte chystá zabaviť 13. augusta v AquaCity Poprad.

Štvorlístok najväčších letných žúrov Fun rádio Dohoda, ktorý od prvej prázdninovej soboty všetkým hudobným nadšencom postupne prinášal do rôznych kútov Slovenska skutočnú nádielku skvelej hudby, sa blíži do finále. Známi interpreti, ktorí pritiahli mnoho fanúšikov a ktorí sa spolu s moderátormi Juniorom a Marcelom postarali o neopakovateľnú atmosféru, to rozbalia aj túto sobotu.

Všetci tí, ktorí sa chystajú prísť na najväčší letný žúr Fun rádio Dohoda v sobotu 13. augusta do AquaCity Poprad, sa budú môcť tešiť na Richarda Müllera, Desmod, Polemic, či Horkýže Slíže. Na svoje si prídu aj fanúšikovia charizmatickej Katky Knechtovej, prešovskej skupiny Komajota či rapera Rytmusa. České duo Veronarozpáli tancachtivých a o tanečné finále sa postará Cafe Del Fun (DJ Carlo a DJ Truhlík) a dvorný funrádiovský DJ Milan Lieskovsky.

Tešiť sa možno aj na vystúpenie Polemicu či Horkýže Slíže

Polemic+ Slíže
Zobraziť galériu (6)

Štrnásťhodinovým žúrom s najlepšou hudbou, zábavou a súťažami vás bude sprevádzať zohrané moderátorské duo Junior a Marcel, ktoré rozcvičí nejednu bránicu.

Bonusom záverečnej Fun rádio Dohody bude vstup do vonkajších termálnych bazénov s vodnými atrakciami v čase 9,00 – 21,00 hod.

Fun rádio Dohoda vychádza v ústrety mladým rodinám - deti s výškou do 130 cm majú v sprievode rodičov vstup zdarma.

Fotografie a videá zachytávajúce atmosféru ako aj viac informácií nájdete na www.funradio.sk/dohoda

Fun rádio dohoda
Zobraziť galériu (6)

 

Zábava na Fun rádio Dohode na Kamennom Mlyne

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu