Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Muž tvrdí, že je Stvoriteľ a chce patent na božiu moc!

Chris Roller
Chris Roller (Zdroj: paralegaltraining.net)

LONDÝN/BRATISLAVA - Bývalý jadrový inžinier amerického námorníctva o sebe tvrdí, že je boh a vyhradzuje si právo na používanie akejkoľvek božej sily na tejto planéte. Príslušné úrady už stihol požiadať o patent.

Chris Roller (43) vraví, že je jediným, kto by mal získať peniaze zo všemohúcnosti a nárokuje si na exkluzívne práva na jej morálne užívanie a finančný zisk. V liste patentovému úradu uviedol, že je boh a ostatní z neho iba neeticky profitujú. Na jeho sklamanie, žiadosti nevyhoveli. Miesto Mesiáša ho skôr považovali za darebáka.

Otec piatich detí sa tiež pokúsil zažalovať iluzionistu Davida Copperfielda pre použitie "božej sily" za účelom obohatenia. Okresný súd v Minnesote sa ňou odmietol zaoberať s odôvodnením, že táto požiadavka je mimo jeho právomoci ako aj právomoci akékoľkovek iného súdu na Zemi. 

Roller tvrdí, že si svoj nadprirodzený dar všimol v roku 1999, kedy do neho začali vstupovať milióny duší. "Niektorí si o mne môžu myslieť, že som Ježiš, ale iní ma môžu považovať za Budhu, Mohammeda, Boha, Mesiáša, Spasiteľa, atď," zdôveril sa na svojich internetových stránkach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu