Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Škandalózne nízke PZP už objavili aj Slováci!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

Slovenskí vodiči už odmietajú platiť vysoké sumy za povinné zmluvné poistenie. Objavili totiž v prvej on-line poisťovni na Slovensku Genertel až škandalózne nízke poistky, ktoré im poskytujú rovnaký komfort ako predražená konkurencia. Genertel dokonca pre vysoký záujem predĺžil garantovanú akciu až do 18. mája.

„Veľký záujem o PZP jasne dokazuje, že pre Slovákov je vždy najdôležitejšia cena. Preto sme sa rozhodli trvanie akcie predĺžiť,“ uvádza Samuel Martiš z poisťovne Genertel. Ponuka sa týka majiteľov vozidiel od 80 kW a do 2250 kg. Tí majú možnosť už za tri minúty aj priamo z obývačky na www.genertel.sk uzavrieť výhodnejšie PZP na trhu. Poistenie nadobúda platnosť ihneď po odkliknutí. Zmluva, ako aj zelená a biela karta prídu obratom na váš email a do pár dní aj poštou, pričom zaplatiť môžete až do 30-tich dní.

Presvedčil sa o tom aj Jozef z Trenčína, keď využil výhodnú kúpu vozidla od priateľa počas jedného víkendu. Pri jeho prepise na polícii v pondelok ráno však nemal možnosť chodiť po poisťovniach a hľadať najvýhodnejšiu cenu. Preto zatelefonoval na 0850 555 555 a za niekoľko minút mal uzatvorené povinné zmluvné poistenie za najlepšiu cenu na trhu.

Genertel dokonca vodičom umožňuje, aby si uzavreli PZP v predstihu, nie je dôležité, kedy ich súčasné vyprší. Stačí, keď si pri uzatvorení ponuky zákazník vyberie, od kedy chce, aby mu poistenie platilo. Garancia najnižšej ceny v rámci akcie je pre poistencov od 29 rokov, s päťročným bezškodovým priebehom PZP.

Genertel tiež ponúka dodatočnú 5 percentnú zľavu. Ak záujemca nájde niekde výhodnejšiu ponuku a preukáže to, poisťovňa mu vráti rozdiel a poistí ho s týmto extra bonusom, vysvetlil Samuel Martiš.

Výhodné ceny dokáže poisťovňa Genertel ponúknuť vďaka dôslednému dodržiavaniu systému bonus/malus, ktorý prináša zodpovedným vodičom bez nehôd ešte väčšie úspory pri poisťovaní vozidiel. Tento systém je už zaužívaný v Nemecku, Taliansku či Maďarsku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu