Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slováci nevedia šoférovať! Sedemtisíc pri skúške prepadlo!

Virtuálna autoškola Zobraziť galériu (2)
Virtuálna autoškola

BRATISLAVA - Vodiči na Slovensku nevedia šoférovať a mali by si zopakovať pravidlá cestnej premávky. Túto alarmujúcu skutočnosť odhalila on-line poisťovňa Genertel vďaka virtuálnej autoškole na Facebooku.

Jednoduchý test za uplynulé štyri mesiace preveril šoférske schopnosti už takmer 300 000 ľuďom a zaradil sa tak k najúspešnejším internetovým projektom.

Genertel teraz ponúka možnosť napraviť povesť v novej internetovej hre, ktorú pred pár dňami spustili na Facebooku. Zahrať si môžete tu. Tentokrát vyzýva Slovákov, aby sa predviedli, ako vedia parkovať v hre „Si frajer?“. Tí najšikovnejší môžu získať vstupenky na MS v hokeji. HRAŤ TERAZ

Genertel chce týmto spôsobom upozorniť na možnosť poistiť sa proti škodám v podstate za babku. Už za 29 eur ročne ponúka miniHavarijné poistenie, ktoré kryje škody až do výšky 1000 eur a s nulovou spoluúčasťou. Ako vyplýva zo štatistík, práve pri parkovaní vzniká najviac škôd. Toto poistenie je dostupné iba s povinnou poistkou PZP od Genertelu na www.genertel.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu