Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ulica plodnosti? Počas 7 týždňov porodilo 7 susediek!

Štastné mamičky a ich ratolesti Zobraziť galériu (3)
Štastné mamičky a ich ratolesti

LONDÝN/BRATISLAVA - Bizarná náhoda! Sedem susediek na ulici Crystal Wood Drive vo waleskej dedinke Miskin otehotnelo v rovnakom čase a porodilo do siedmich týždňov po sebe. Rozhodli sa preto v piatok usporiadať veľkú párty a osláviť prvý rok od narodenia ich ratolestí.

Učiteľka Nia Edwardsová (34) bola prvá, ktorá porodila vlani 10. apríla dvojčatá Mali a Elen. Šesť jej susediek priviedlo na svet deti v priebehu necelých dvoch mesiacov. Karen Hülsová mala Catrin, Kirsty Daviesová priviedla na svet Macsen, Prentice-Jane Jenkinsová mala Brook, Sharron Batemanová porodila Poppy, Jo Morganová Avu a Angela Fomisonová dala dievčatku meno Harriet.

Bolo to "bizarné, ale skvelé", že sme boli všetky tehotné, povedala Kirsty. "Keď sme zistili, koľké z nás sú v očakávaní, jedno z dievčat nás zavolalo do jeho domu, aby sme sa zoznámili," uviedla 34-ročná žena, ktorá má ešte trojročnú dcérku Lily. "Teraz sa každý týždeň aspoň raz stretneme aj s deťmi, pôjdeme na kávu alebo do parku. Navzájom si postrážime deti, čo je veľkým prínosom pre nové mamičky. Bude krásne vidieť ich všetky vyrastať spoločne, sme ako veľká rodina," dodala. 

Ženy sa rozhodli poslať svoje deti, sedem dievčat a jedného chlapca, do rovnakej školy, kde budú zdieľať rovnaké triedy.

"Sme teraz veľké priateľky. Pre mňa ako jedinú s dvojičkami je úžasné, že je tu vždy ďalších šesť párov rúk pripravených, aby mi pomohli," hovorí Nia.

Matky zorganizujú spoločnú oslavu narodenín ich detí v deň kráľovskej svadby. Okrem sedenia pri televízii sa však chystajú v noci vyraziť aj do ulíc. Či sa im však podarí zohnať toľko opatrovateliek pre ich početné potomstvo, je otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu