Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Manželia budú hodnotiť sexuálne hračky, za peniaze!

Manželov Teagueovci si zrejme neželajú byť v týchto dňoch vyrušovaní
Manželov Teagueovci si zrejme neželajú byť v týchto dňoch vyrušovaní

BIRMINGHAM - Britský manželský pár Steph a Mel Teaguesovci majú momentálne plné ruky práce. Vyhrali totiž celonárodnú súťaž, ktorú vyhlásil istý online predajca sexuálnych hračiek.

Dostanú tak zaplatené za to, čo väčšina ľudí robí rada i zadarmo. Na párik čaká každý týždeň iná "hračka", ktorú budú musieť vyskúšať a ohodnotiť. Svoj názor potom vyjadria v trojminútovom videu, ktoré zásielková spoločnosť zverejní na svojom televíznom kanáli.

Jednotlivým produktom budú udeľovať body od 1 do 10 na tzv. orgazmovej stupnici pričom najvyššie číslo bude označovať najlepší výrobok. Ten, ktorý v hodnotení dostane minimálne sedmičku, sa dostane do priameho predaja.

"Nedávno som navštívila ich stránku lebo som si chcela kúpiť nejakú nemravnú spodnú bielizeň. Zbadala som upútavku na súťaž a rozhodli sme sa zapojiť. Nikdy sme ale nečakali, že by sme naozaj mohli vyhrať," vysvetľuje Steph. "Teaugesovci zvíťazili v tvrdej konkurencii stoviek iných nadržaných britských párov," uviedol hovorca spoločnosti Nick Gibbens.

Manželia sa už nevedia dočkať kedy budú môcť nové erotické pomôcky vyskúšať. Mel (41) pracuje ako murár a jeho o niekoľko rokov mladšia žena sa živí ako fotografka. Na prácu kritičky erotických pomôcok je súdiac podľa svojho životopisu priam stvorená. V minulosti totiž pracovala ako striptérka, učiteľka tanca okolo tyče či "sexpertka" v rádiu.

 


Manželia hodnotia erotické pomôcky


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu