Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Layla si ich neustrážila: Na pódiu ukázala prsia!

Layla ukázala prsia. Zobraziť galériu (12)
Layla ukázala prsia.

BRATISLAVA – Odhalila aj to, čo malo zostať skryté! Speváčka Kristína Layla Tranová (25), ktorá sa pred pár rokmi objavila aj vo finálovej desiatke súťaže krásy Cat girl, predvčerom hviezdila na pravidelnej štvrtkovej party WBW – World By Women. V obľúbenom bratislavskom podniku Kartell sa tmavovláska rozohnila až tak, že jej prsia vykukli spod odvážneho topu!

Vo štvrtok večer to v Bratislave opäť žilo! Nádejná speváčka Layla, ktorá sa snaží preraziť na hudobnej scéne, to spolu s ďalšími známymi osobnosťami rozbalila na štvrtkovej párty venovanej prevažne ženám. Najväčšiu pozornosť na seba pútala práve sexi tmavovláska, ktorá okrem spevu a odvážneho outfitu zaujala aj svojimi ženskými prednosťami.

Na pódiu sa totiž pri spievaní tak rozšantila, že jej pri tom spolu s prsiami vykukli aj bradavky. Toto nechcené faux pas si zrejme po chvíli uvedomila a rýchlo si prehodila mikrofón z jednej ruky do druhej, pričom si napravila výstrih. Dokonca sa bola pred ďalšou skladbou prezliecť.  Namiesto odvážneho trblietavého zvršku si dala tričko, ktoré zahaľovalo dekolt. Ako sa zdá, byť sexi sa nie vždy vypláca... Musíme však podotknúť, že ani tento menší trapas Laylu nevyviedol zmiery a večer si poriadne užila.

Na párty tiež nechýbal speváčkin manažér Tony Moisés a rovnako tak ani ďalšie známe tváre. Stretnúť ste tu mohli herca Petra Batthyányho, tanečníka Fredyho Ayisiho, speváčku Tinu, herečku Kristínu Svarinskú, či tanečnicu Melániu Kasenčákovú. Všetci prítomní sa skvelo zabávali do skorých ranných hodín. Fotografie zo žúru si môžete pozrieť v našej GALÉRII! 

Foto: paparaci.sk

Video: World By Women

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu