Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sexom proti korupcii: Obscénne Rusky sa vyzliekli!

Sexom proti korupcii, hlásajú mladé ženy Zobraziť galériu (2)
Sexom proti korupcii, hlásajú mladé ženy

LONDÝN/BRATISLAVA - Rusky sa už nechcú len bezmocne prizerať korupcii v krajine, ale rozhodli sa zaujať stanovisko tým, že sa vyzliekli pre erotický kalendár. Mládežnícke hnutie Nashi plánuje fotografie distribuovať v sobotu počas protestu. Kalendár zobrazuje 12 sporoodetých dievčat, ktorých odkazom je "Sexom proti korupcii".

Jedna z modeliek pózuje vo svadobnom korzete a ukazuje prostredník v neslušnom geste s heslom: "Nevydám sa za skorumpovaného úradníka". Ďalšia v leopardej podpsenke a nohavičkách drží brko a obálky s odkazom: "Hnedé obálky sú určené len pre listy". Dievčina oblečená ako školáčka zase hlása: "Naučím vás žiť bez úplatkov".

Podľa hovorkyne hnutia Kristiny Potupchikovej kalendár nepôjde do predaja, pretože to nie je komerčný projekt. Nashi sa chystá usporiadať protest, pri ktorom si aktivisti oblečú biele zástery, symbolizujúce očistu od korupcie.

Kalendár je podobný tomu, ktorý vytvorili vlani študenti žurnalistiky na Moskovskej štátnej univerzite. Slečny v pikantnej bielizni tak na obrázkoch popriali premiérovi Vladimirovi Putinovi všetko najlepšie k narodeninám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu