Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Žrebec ako sa patrí, smäd chodí hasiť do krčmy!

Basil prišiel zahasiť smäd
Basil prišiel zahasiť smäd

BURTON - Pohostinstvo v anglickom grófstve Staffordshire sa môže pochváliť zákazníkom, ktorého nemajú zrejme nikde na svete. Uhasiť svoj smäd sem totiž už niekoľko rokov chodí kôň.

Deväťročný velšský kob Basil má dokonca pred ostatnými zákazníkmi prednosť; pri vstupe do krčmy v meste Burton sa nemusí postaviť do radu a čakať kým ho obslúžia, ale môže podísť rovno k baru kde mu zlatý mok načapujú do pohára.

Manažér podniku Guy Wallis tvrdí, že netypický "štamgast" miestnym neprekáža, hoci sa niektorí z nich "sťažovali", že koník ešte nikdy nikoho nepozval na pohárik. Jeho majitelia do baru s názvom Meynell Ingram Arms chodia pravidelne už roky. Basila spočiatku dovnútra do sebou nebrávali a nechávali ho čakať vonku, zatiaľ čo oni si vnútri pochutnávali na studenom pive. Pred časom to však vzdali a dovolili mu ich nasledovať do baru.

"Povoliť zvieratám chodiť do krčmy je podľa mňa super nápad, je to ako za starých dobrých čias. Ak si môžete zobrať so sebou psa, prečo nie koňa?!," povedal jeden z pravidelných návštevníkov hostinca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu