Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nenašiel tú pravú medzi ženami, oženil sa s vankúšom

Lee bozkáva svoju novopečenú manželku
Lee bozkáva svoju novopečenú manželku

PYONGYANG - Láska môže mať mnoho podôb, v tomto prípade vankúša, do ktorého sa zamiloval a neskôr aj zobral za muža (alebo ženu?) mladý Kórejčan.

Lee Jin-gyu konečne našiel svoju životnú lásku. Nemá však dve ruky ani nohy a ani mu nikdy nepovie, že ho miluje. Ide totiž o obyčajný vankúš, na ktorom je zobrazená ženská tvár. Tá patrí postave z japonského animovaného seriálu Fate Testarosse.

Mladík sa so svojou milovanou poduškou nedávno i oženil. Pripevnil na ňu svadobné šaty, aby nevesta vyzerala vierohodnejšie a počas špeciálneho obradu podivný párik oddal miestny kňaz. Svadba sa okamžite stala predmetom obrovskému záujmu kórejských médií.

Priateľ dvadsaťosemročného muža uviedol, že "Lee je vankúšom úplne posadnutý a všade ho berie so sebou". "Chodia spolu na kolotoče aj do reštaurácie, kde poduška sedí na samostatnej stoličke a dostane i jedlo."

Vankúšové manželstvo však nie je prvým podobne zameraným zväzkom. Pred časom sa istý Japonec oženil so svojou priateľkou z virtuálneho sveta, ktorú priaznivci Nintenda poznajú ako Nene Anegasaki.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu