Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Miro Žbirka bol online: S Gombitovou by rád nahral skladbu!

Miroslav Zobraziť galériu (3)
Miroslav "Meky" Žbirka.

BRATISLAVA – Spevák Miroslav Žbirka (57) sa už roky teší veľkej obľube nielen na Slovenku, ale aj za hranicami. Texty jeho legendárnych skladieb poznajú ľudia naspamäť. Ak sa chcete o Mekym dozvedieť viac, nenechajte si ujsť online rozhovor na topkách. Hudobník bude odpovedať na vaše zvedavé otázky v piatok o 12:00.

Miroslav Žbirka sa narodil 21. októbra 1952 v Bratislave. Mekyho k hudbe priviedli dvaja starší bratia Jason a Toni. Na úplnom začiatku kariéry Meky spieval na Račianskom mýte v Bratislave, kde hrával piesne legendárnych kapiel ako Beatles, Rolling Stones, či kráľa rock´n´rollu Elvisa Presleyho.

Anglické texty sa naučil aj vďaka mame, ktorá mu ich prepisovala z nahrávok. Ako 16-ročného ho na ulici oslovil istý pán a poslal ho na skúšku kapely, ktorá hľadala gitaristu. Žbirka predviedol svoj talent a vydal sa na dráhu profesionálneho muzikanta.

Na hudobnej scéne začínal Meky ako člen skupiny Modus, v roku 1981 založil s Lacom Lučeničom skupinu Limit a neskôr sa vydal na sólovú dráhu.

Prvého Zlatého slávika dostal tento interpret v roku 1982 a odvtedy je neodmysliteľnou súčasťou tejto hudobnej ankety, v ktorej je pravidelne nominovaný. Okrem toho získal aj iné ocenenia.

Čo sa spevákovho súkromia týka, je druhýkrát ženatý. Z prvého manželstva má dcéru Denisu. Druhá manželka Katka mu porodila syna Dávida a dcéru Lindu. V súčasnosti žije spevák so svojou rodinou v Prahe.

Rozhovor

11:58:25 - otázka od: peter Pán Žbirka, patrí vám obrovská vďaka za vašu tvorbu. Ste super. Chystáte sa do Trnavy koncertovať? Pekný deň všetkým. ďakujem Peter, celé terajšie turné sme práve 6.10. v stredu odštartovali u vás v trnave. ak chcete prídite dnes do nitry.

12:00:08 - otázka od: Ela Dobry den p. Zbirka,nemam ziadnu otazku, chcela som len povedat:som rada, že na Slovensku mame takeho hudobnika a spevaka akym ste Vy. Nechcem niekoho urazit, ale aj s tych mladsich spevakov (niektorých) hlasove na Vas proste nema. Veľmi rada mam skladbu Atlantida - niečo prekrásne na počúvanie. ďakujem za pochvalu. ak chcete počuť atlantídu samozrejme, že ju teraz hráme so symfonickým orchestrom na koncertoch. určite sa medzi mladými spevákmi nájdu takí ktorých sa oplatí počúvať.

12:01:38 - otázka od: Alžbeta Prajem pekný deň.Mirko,prečo niekedy neprídete aj do Ružomberka? Máme tu haly,v ktorých by ste mohol koncertovať.Radi by sme Vás videli a počuli. v ružomberku sme boli naposledy v roku 2006 v rámci turné. hrali sme v športovej hale. bolo to tam veľmi dobré. žiaľ je pravdou, že sa k vám tento rok v rámci symfonic tour nedostame. môžem vás iba pozvať do žiliny, alebo niektorého z iných miest.

12:03:10 - otázka od: Linda je pre teba dolezita na turne tvoja dcera Linda? vzhľadom na to, že Martha tesne pred turné ochorela, som veľmi rád, že ju Linda dočasne nahradila v pesničke Čo bolí to prebolí. od detstva chodí do zboru, takže dúfam, že to nie je pre ňu veľký stres.

12:03:44 - otázka od: Bibiana Pan Meky, jeden z terminov Vasho turne je aj 27.10. v Bratislave no lisky som už nezohnala(bolo už vypredane)chcela by som sa spytat- či toto vystupenie bude vysielane aj v televízii? Rada by som si Vas hlas vypočula hlavne v podani skladby Atlantida, ktora je mojou srdcovkou. myslím, že ďalšie lístky boli doplnené do predaja. skúste sa pozrieť na ticketportal.

12:05:53 - otázka od: Katka z Trenčína Milujem Vaše piesne už odmalička. Ako jedna z najstarších spomienok z detstva bol "Úsmev" s Modusom, odvtedy Vám fandím a sledujem Vašu úžasnú kariéru aj s Limitom, aj sólovú. Mám s kamarátmi takú malú skupinku, kde "džemujeme" len tak pre radosť, Vaše piesne majú v našom repertoári čestné miesto.Odkiaľ čerpáte inšpiráciu aj po toľkých rokoch tvorby? Váš koncert pred pár rokmi v Trenčíne bol pre mňa jedinečný, chodíte rád do športovej haly na Sihoti? Prajem Vám pekný deň! do športovej haly v trenčíne dorazíme 25.10. inak pesnička Úsmev so skupinou Modus bola vtedy pre nás prelomovou skladbou, vďaka ktorej sme zvíťazili na bratislavskej lýre a ako skupina Modus s Jankom Lehotským aj Marikou Gombitovou sme odštartovali čosi ako kariéru. rád na to spomínam. podobne ako na Limit s Lacom Lučeničom.

12:07:43 - otázka od: stano zdravim ste pre mna pan umelec, co sa v dnesnej dobe uz nevidi. koho zo sucasnej slovenskej sceny mozete a koho uz menej - aspon naznacit :-) vzhľadom na to, že by som nerád na niekoho z čírej nesústredenosti zabudol spomeniem čosi ako základ modernej slovenskej popmusik - album Zvonky zvoňte od skupiny Prúdy, ale samozrejme mohol by som pokračovať inými menami.

12:07:58 - otázka od: Lenka Dobry den, aka je Vasa oblubena kniha? momentálne Päť tibeťanov

12:08:55 - otázka od: Roman zdravim , vzdy zvyknete pouzit nejake anglicke slovicku,je to vas styl alebo je to stale vplyv toho ze jeden rodic pochadza z anglicka? myslím, že momentálne sa situácia obrátila a spomedzi tých s ktorými sa denne stýkam používam anglické slovíčka najmenej ja. každý okolo mňa vždy niečo sejfne a podobne.

12:09:47 - otázka od: Petra Dobrý deň, chcem sa opýtať či vystupujete aj na súkromných alebo firemných akciách..Ďakujem občas áno, vzhľadom na počet koncertov ktorý robievame so skupinou je nutné sa ako spevák udržovať vo forme. inak sa vám zavrie hlas a už ho nenájdete.

12:10:10 - otázka od: Jara Včera som bola na koncerte v Púchove, úžasný zážitok, ďakujem a prajem všetko dobré ďakujem, aj nám sa to páčilo. publikum bolo výborné.

12:11:27 - otázka od: Anton Novak Ahoj MIRO. Prosim ta, afilmovy muzikalk by si urobil (s tvojou hudbou v modernejsom elektronickom duchu)ak by ti to niekto ponukol. Tak ako za starych cias s paradnym svetrom v pozadi. dik za odpoved, a drz sa. rád spomínam na muzikál Neberte nám princeznú. treba pripomenúť, že skladby preň napísal Dežo Ursíny spolu s Jankom Štrasserom. ten sveter si samozrejme dobre pamätám, žiaľ ho nevlastním.

12:12:12 - otázka od: Agatha Dobry den p. Zbirka, ste legenda. Chcem sa vas opytat, ze aku mate rad kavu. A ak nepijete kavu tak aky caj. Dakujem a krasny den prajem! momentálne sa snažím piť najmä čaj, ale samozrejme kvôli zmene si občas rád dám aj presso s mliekom. naposledy pred hodinou.

12:13:39 - otázka od: peter Nemam na Vas otazku, ale ked vidim ze tu pisu M.Zbirka(57) tak chcem len dodat ze ste ukazkou toho, ze vek je len cislo :) OZaj s tou dievcinou, nahrali ste aj viac songov ako "Tento songgg.." ?Ma pekny hlas. vždy ma teší, keď si niekto všimne moju novú pieseň. Tento song sme nahrali s Magdou Šalamounovou na album Empatia a som rád, že rezonuje. žiaľ hoci to znie fajn, vek nie je iba číslo, je to realita. ale aj tak ďakujem.

12:14:39 - otázka od: ľuboš Príjemné poludnie pán Zbirka a možno aj dobrú chuť =), chcel by som sa spýtať, či ste niekedy nerozmýšlali nad tým zaspievať niečo od Johna Lennona, myslím, žeby to malo velký ohlas a fanúšikovia by to určite ocenili, dakujem. John Lennon by sa zajtra dožil 70 rokov. možno by sme ho mohli na koncerte jednou piesňou pripomenúť. ďakujem za nápad.

12:15:26 - otázka od: jaja dobrý deň, naspievali ste mnoho krásnych duetov chcem sa spýtať či ste nerozmýšľali nad duetom s Ewou Farnou? s Ewou Farnou sa poznám a mal by som sa zúčastniť benefičného koncertu, ktorý poriada.

12:17:13 - otázka od: Diana Dobrý deň pán žbirka, boli sme v stredu na vašom koncerte s celou rodinkou, bolo to úžastné, celá sála si spievala s Vami, neskutočný koncert, ďakujeme, ale jednu otázočku ako sa volajú chalani z vašej sprievodnej kapely veľmi pekne Vás doprevádzali, ako keby s Vami odohrali všetky koncerty, bolo to také omladené a dýchalo to... Ešte raz veľká vďaka za úžastný zážitok títo hudobníci ma už roky sprevádzajú. nahrali sme už v roku 2001 spolu Modrý album, neskôr album Dúhy a teraz ten najnovší Empatia. takže už sme zohratí. ich mená sú Jan Ponocný, Jan Kořínek, Jan Horáček, Aleš Zenkl a Standa Matoušek.

12:17:41 - otázka od: Katka Zdravym pan Zbirka, ako sa dnes mate? pridete aj do Kosic? ak ano tak kedy? Pekny den Vam prajem :) mám sa fajn a do Košíc prídeme 14.10. budeme hrať v hale Cassosport.

12:18:16 - otázka od: Lucia Myslíte si, že ak sa chce človek presadiť s písaním textov piesní potrebuje nielen talent ale aj šťastie? Je to dosť ťažké, myslím. Čakáme vás v PO :D aj my mladí ak píšete texty skúste ich niekomu ponúknuť a potom možno príde to šťastie.

12:19:21 - otázka od: Peter S. Miro, ste v kontakte s Marikou Gombitovou? ako sa ma? neplanujete s nou opat nieco nahrat? aj to malo, cim prispeje, potesi. dakujem s Marikou som dlhšie nehovoril, ale naposledy som o nej hovoril v šatni aj na pódiu. samozrejme by som si s ňou rád ešte zaspieval nejakú novú pesničku.

12:19:37 - otázka od: Palo Ziadna otazka, len chcem povedat, ze Vasa hudba to je balzam na dusu, vdaka za uzasne pesnicky...uz sa tesim do Banskej na koncert,, pozdrav a hodne zdravicka ďakujem, tešíme sa na koncert v Bystrici.

12:20:06 - otázka od: emma dobry den Miro, ako sa mate a co mate nove? som tvoja velka fanynka. nové máme Symphonic tour. to nás plne zamestnáva. inak sa máme fajn.

12:21:25 - otázka od: claudia Ja v podstate ani nemám otázku, všetko čo potrebujem, už viem... V podstate takmer od začiatku sledujem Vašu kariéru, všetky pesničky...v puberte ste bol moja platonická láska. Raz som utiekla zo školského výletu v BA do Slovkoncertu za Vami pre podpis. Podarilo sa to, ale to si asi nebudete pamätať, bolo to asi v r. 1985... Vaša hudba je stále "in", zbožňujem všetky pesničky - staršie, novšie. Chcem Vám popriať veľa-veľa dobrých pesničiek a naďalej spokojných fanúšikov. Zdraví Claudia. :-))) ďakujem Claudia, je úžasné, že si pamätáte Slovkoncert. dúfam, že váš útek zo školského výletu vtedy dopadol dobre.

12:21:57 - otázka od: marek swan Zdravím Vás, pán Žbirka. Už niekoľko týždňov máme kúpené lístky na koncert v Bratislave. Veľmi sa tešíme a touto cestou Vám chcem len popriať, aby sa celé turné podarilo, aby prebehlo bez veľkých problémov......Držte sa. ďakujem a oceňujem, že ste si lístky zadovážili tak vopred.

12:22:14 - otázka od: milota Dobrý deň pán Žbirka, len Vám chcem popriať všetko dobré a poďakovať za Vaše skvelé skladby, ktoré veľmi rada počúvam. ďakujem

12:23:43 - otázka od: Martina Dobry den pan Zbirka, predovsetkym Vas chcem pochvalit za vyborny napad, koncertovat so symfonickym orchestrom, je to skvele. Vsetky Vase skladby su vyborne, pocuvam ich velmi rada a tesim sa, ze mame na Slovensku takeho vynikajuceho spevaka, ako ste Vy. Zelam Vam vela uspechov a vsetko dobre do buducna. A samozrejme este vela hitov :) A teraz otazka, aku hudbu pocuvate v sukromi? som rád, že sa vám tento nápad Symphonic tour páči, musím však poznamenať, že nie som jeho autorom. už ani neviem, kto s tým pôvodne prišiel. každopádne za jeho súčasnú realizáciu vďačím agentúre Abby Art.

12:24:44 - otázka od: filip Pán Žbirka aký máte názor na homosexuálov? manager skupiny Beatles Brian Epstein bol gay.

12:25:41 - otázka od: Tina Dobry den. Nemam otazku, len chcem podakovat za vcerajsi uzasny zazitok na koncerte v Puchove - FANTAZIA, napad s orchestrom - super. Ale aj bez orchestra ste proste pre mna spevak s velkym "S" a Slavik na cely zivot.Vyborna kapela, zohrati ludia, basgitara - uzasne, ste skromny, ludsky, na nic sa nehrate. DAKUJEME. Pekny den. som rád, že sa vám koncert páčil, pretože bol iba druhý v poradí, je pre nás preto dôležité turné odštartovať. získavame tak potrebné sebavedomie.

12:26:05 - otázka od: andrea Dobrý deň, chcem sa Vám ako dlhoročná fanúšička poďakovať za úžasný zážitok v stredu v Trnave. Bolo to úžasné a Vy ako Pán spevák tiež. tak tento koncert bol úplne prvý. ďakujem.

12:26:50 - otázka od: Kajo p. Žbirka zelam Vam vela spokojnych divakov ako aj vela novych fanusikov. Ale mam na Vas otazku, ake mate auto? dakujem a zelam vsetko naj. momentálne na turné jazdíme na aute Škoda Suberb, ale samozrejme používam aj iné autá.

12:27:25 - otázka od: stanka Dobrý deň, nechystáte nejaký koncert v Jihlavě? touto otázkou ste ma dosť zaskočili, ale faktom je, že by som si v Jihlave rád zahral. možno v budúcom roku.

12:29:02 - otázka od: PeterB Zdravim Meky, dakujem za to, ze si to este nevzdal a tvoris dalej a aj za to, ze hovoris stale peknou slovencinou. Spomenies si niekedy na stare casy OBKASov, v zostave s Hajekom a spol ... ? samozrejme si často na skupinu Limit v ktorej som hral s Dušanom Hájekom často spomeniem. naposledy dnes, keď som zistil, že firma Opus by mala v tomto roku vydať znovu naše dva albumy Nemoderný chalan a Chlapec z ulice.

12:29:30 - otázka od: jano serus meky nedojdes na segedin do LM do Liptovského Mikuláša sa asi teraz nedostaneme. ale segedín by som si určite dal.

12:30:39 - otázka od: id Pán Žbirka... nie je pre Vás urážajúce, že si všetci dabléri hlasov robia z Vas srandu? som na to zvyknutý od detstva, bratia si niekedy zo mňa uťahovali, ale v dobrom. takže ani iných nepodozrievam z nejakého zlého umýslu.

12:31:53 - otázka od: Juliána Janíková Vaše pesničky sú jednoducho nadčasové a super. Tiež sa venujem spevu a na dievča mám dosť nízko položený hlas, tak Váš repertoár je pre mňa ako stvorený! Škoda, že mi nevyjde čas na Váš dnešný koncert. Musí to byť riadna pecka som symfonickým orchestrom... Držím palce a prajem veľ tvorivých nápadov, ktoré potom tešia nás všetkých. ďakujem a držím palce pri spievaní.

12:32:27 - otázka od: Amme -chcela by som CDcko, na ktorom bude terajsi Vas hlas a pesnicky, ako ich spievate na Orangesummer Duchonke atd, iba s gitarou. Nedockame sa? možno, že raz vydám aj také cd.

12:33:52 - otázka od: Alena Ahoj Miro, klobúk dolu pred tebou. Veľmi rada ťa počúvam - keď rozprávaš blávackym dialektom a tiez anglické príhody, čo si zažil. Nechystáš sa niekedy koncertovať v Skalici? Želám ti do budúcnosti všetko len to naj... srdečne zdraví Alena. do Skalice som sa dávno nedostal hoci sme tam v minulosti napríklad so skupinou Limit často hrávali. dúfam, že sa nám v budúcnosti naskytne príležitosť si u vás zahrať.

12:35:42 - otázka od: Lenka Ahoj Miro :) Kedy bude nejaka nova hitovka? :)) uz sa tesiiim :P najnovšie sme uviedli pesničku s názvom Tadam dam si dam, ktorú spievam so speváčkou Marthou.

12:36:03 - otázka od: peter meky si pohodak a to sa mi paci... snažím sa byť v pohode, ale vždy to samozrejme nejde.

12:36:49 - otázka od: Katka Ako ste spokojný s prvými koncertami vrámci turné s orchestrom? Pre mňa ste naj slovenský spevák, pretože Vaše piesne majú dušu, aj keď sú možno na prvý pohľad úplne jednoduché. Prajem veľa úspechov a teším sa na dnes do Nitry. so začiatkom turné sme zatiaľ veľmi spokojní a dúfam, že to budem môcť skonštatovať aj po dnešnom koncerte v Nitre.

12:38:01 - otázka od: Marek Rybansky AHOJ MEKY. MNA ZAUJIMA JEDNA PESNICKA. JE Z ALBUMU DOKTOR SEN A VOLA SA KLAUN Z DOMU CISLO 6,AKO VZNIKLA TATO PIESEN A KTO NAPISAL TEXT. TO JE TOP PESNICKA. DAKUJEM zaujímavá otázka. pieseň Klaun z domu číslo 6 patrí medzi tie najstaršie, ktoré som napísal. text v roku 1980 stvoril Kamil Peteraj. čiže predpokladám, že som túto skladbu napísal niekedy v 70. rokoch.

12:39:28 - otázka od: Dagmar Ahoj, otázku nemám, ale včera som bola na Vašom koncerte v Púchove. Naozaj to bolo niečo náhherné. Klaniam sa pred Vami aj celým orchestrom. Dagmar keďže som si všimol a to ma teší, že nám mnohí ďakujete za včerajší a predvčerajší koncert, chcem vám aj ja všetkým za nás účinkujúcich poďakovať.

12:42:39 - otázka od: karin dobrý deň, chcela by som sa opýtať pán žbirka či náhodou niekedy nebudete vystupovať v okolí nových zámkov. do Nových Zámkov sa v rámci tohto turné nedostaneme, najbližšie je asi dnes Nitra, alebo potom Bratislava.

12:43:12 - otázka od: Matej Dobrý deň, s ktorou speváčkou by ste si chceli zaspievať duet? ..Chceli?? momentálne na žiadny duet nemyslím, okrem toho na ktorý myslím stále a to je pesnička s Marikou.

12:43:42 - otázka od: Viktor Poláček Dobry den,Majstre,ak by som Vam, napisal slova text ! Prečitali by ste si ich ? Dakujem ,zelam uspech a zdravie !! Viktor prečítal. ak mi ho pošlete.

12:45:28 - otázka od: William Myslis si, ze by sa tvoje pesnicky dostali aj do hitparady TOP SIX Clubu, keby vtedy boli? toto je veľmi odborná a zasvätená otázka. kedysi v detstve sme bývali na dnešnej Račianskej ulici č. 35 a tam dole v pivnici som založil Top Six Club, ktorého názov vyplýval z hitparády, ktorá sa skladala, už ani neviem prečo vždy zo šiestich skladieb. mačku, ktorú sme vtedy našli na ulici sme nazvali Topy. to len tak pre vysvetlenie.

12:46:09 - otázka od: magdalena Dobrý deň, pán Žbirka, ste v y n i k a j ú c i hudobník, spevák, skladateľ a aj náš jediný federálny slávik a ešte aj dobre vyzeráte k tomu, čo iné popriať, len toľko aby ste ešte dlho a dlho mohli nám všetkým rozdávať to potešenie z Vašej hudby a krásnych piesní. Som fanúšička z Martina. ďakujem a pozývam vás na koncert do Žiliny. žiaľ do Martina sa tentokrát nedostaneme.

12:46:40 - otázka od: Nina Dobrý deň Meky :) už 3tí rok žijeme s manželom v Írsku, konkrétne v Corku, je tu pomerne veľká komunika slovákov a čechov, bolo by možné s Vami dohodnúť koncert aj v tomto ďalekom svete?? ;) občas takto hrávame aj v zahraničí. ozvite sa, uvidíme.

12:47:13 - otázka od: Jano Miro, chcem Vám len vyjadriť svoje presvedčenie, ale aj presvedčenie mojich synov, že na Slovensku už nikdy nikto (!!!) neprekoná úspechy piesní skupiny Elán a Vás, teda M. Žbirku. Tak len toľko. vďaka.

12:47:29 - otázka od: František Ahojky Meky , přejí pěkný den . Chci se jen zeptat, jestli je možné dostat tvůj email abych ti mohl poslat to demo . Jestli jsi na mě nezapoměl .Fany stačí poslať demo.

12:48:10 - otázka od: anicka Ahoj, môžeš prezradiť kto je ten tvoj "šaman"? A teším sa veľmi na Poprad!!! môj "šaman" je výborný chlapík, ale nechcem tu uvádzať jeho meno, pretože som si to s ním nehodohol.

12:49:15 - otázka od: Katarina Dobry den, pan Zbirka, zajtra by sa John Lennon dozil 70 rokov,je to obrovska skoda ze uz nezije a the Beatles si uz spolu fakt nezahraju. Vzdy som Vas davala s touto premna NAJkapelou dohromady. Skuste zadefinovat Johna ako sedemdesiatnika - vdaka! priznám sa, že si Johna ako 70 ročného neviem predstaviť. každopádne si však myslím, že by aj po štyridsiatke pokračoval v písaní kvalitných piesní. je škoda, že už nie je medzi nami.

12:50:10 - otázka od: Augustín Ďakujem Vám ako reprezentujete Slovensko v CZ,lebo väčšina "Slovákov" mluví už Lanžhote.Držím palce a chystám sa na koncert. ďakujem, ale myslím, že nie som sám kto v čechách hovorí po slovensky.

12:51:12 - otázka od: Helka Pozdravujem Vas Mirko sme rodinka zijuca vo Francuzsku. Tak sa chcem opytat, neurobite koncert aj tu? Alebo dojdite na navstevu. pozdravujem do Francúzska, rád by som si tam teraz chvíľu posedel pri červenom víne. podarilo sa mi to v lete.

12:52:36 - otázka od: Ivan K. Srdečne zdravím! Miesto otázky by som skôr chcel vyjadriť poďakovanie a možno aj malú túžbu. Ďakujem Vám za mladosť, ktorú som s Vami prežil a aj v 45-ke prežívam. Ďakujem aj za to "dobre". ktoré som od Vás počul, keď som Vám dal prečítať text svojej piesne po jednom koncerte (v Skýcove)asi pred 30 rokmi. Ďakujem aj za pocit, že sa dnes moja dcéra (19)veľmi teší na jeden z vašich koncertov s orchestrom. A okrem koncertu snáď túžim len po tom, aby som ešte raz mohol počuť Vaše "dobre" aspopň na pár z tých n-sto mojich textov, ktoré som od toho prvého "dobre" zložil. S úctou. ĎAKUJEM. priznám sa, že aj ja sa teším, že sa vaša 19 ročná dcéra teší na náš koncert. je fajn hrať pre nové generácie.

12:54:19 - otázka od: predasan Dobrý deň chcem sa spýtať na jednu pieseň. "KAT" Pamätáte si ju? Od vtedy počúva všetky Vaše piesne. Kde ju môžem počuť dnes? ha na túto pesničku si spomínam, jej názov je Dojemný príbeh. bola súčasťou televíznej hitparády. občas mi ju niekto pripomenie. viem, že som pri jej spievaní bol oblečený ako kat. nezabudnuteľné.

12:57:51 - otázka od: Mirec Mirko hod sem daky ten zazitok alebo veselu prihodu zo zivota. To sa dobre cita a este lepsie pocuva. :) Si super, si star!!! keďže sa blíži záver tohoto chatu možno by sa hodila veselá príhoda zo života, ale na žiadnu si neviem spomenúť. chcem len všetkým poďakovať za otázky a za prejavy priazne. ospravedlňujem sa tým, ktorým som nestihol odpovedať, pretože sa už ponáhľame na zvukovú skúšku do Nitry. ak ma budete chcieť ešte kontaktovať, môžete to urobiť cez stránky www.zbirka.sk a keď mi to čas dovolí som aj na facebooku. pekný deň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu