Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Modelka Romana Škamlová bola online: Nie som zlatokopka!

Romana Škamlová
Romana Škamlová

BRATISLAVA - Romana Škamlová je celkom normálna mladá žena. Má množstvo pracovných aktivít a ešte viac nesplnených túžob a plánov. Narodila sa v Banskej Bystrici, kde žila až do svojich 19- tich rokov.

Vyštudovala umeleckú strednú školu a začala študovať na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Žiaľ vzhľadom na pracovnú vyťaženosť musela štúdium prerušiť, ale od septembra chce pokračovať vo vysokoškolskom štúdiu v Bratislave.

K modelingu sa dostala ako malé dievčatko a už vtedy vraj vedela, že ju to baví a chce sa tomu venovať aj naďalej. Po získaní titulu MISS stredných škôl, skúsila šťastie na MISS Slovenskej republiky, kde sa stala 1. vicemiss 2007 a MISS Sympatia 2007. Jej život zrazu nabral rýchle obrátky. Modelingu je vďačná za spoznanie mnohých krajín a príjemných ľudí.

Teraz je však pre ňu prvoradá vlastná agentúra Escape Production. Momentálne rozšírila svoje pracovné aktivity ešte o kaviarne. Samozrejme, že aj tam si prídu na svoje tí ktorí preferujú zdravý spôsob života a to v podobe Bio produktov, Low Fat Coffe a podobne, ale tešiť sa môžu aj opačné prípady.

Celý jej život sa neustále točí okolo módy. K móde patrí aj atraktívny výzor a dobrá postava. Rada prijala ponuku do projektu Supertelo. Myslím si, že tým, ktorí chcú zdravo žiť a udržiavať sa v dobrej kondícii môže poradiť a odovzdať svoje skúsenosti.

Čo sa týka životných hodnôt, má v nich jasno. Jej cieľom je mať okolo seba veľa dobrých ľudí , byť so svojím životom spokojná a založiť si šťastnú rodinu. Miluje adrenalínové športy, ktoré vystihujú jej charakter. Užíva si život naplno, lebo keď sa o pár rokov rozhodne založiť si rodinu, nechce nič ľutovať a bude sa jej venovať naplno.

Rozhovor

09:48:31 - otázka od: tomaš ahoj si šteklava na chodidlách? Ahoj ano som stekliva aj na chodidlach...:)

09:50:28 - otázka od: Maja Ahoj Romanka, velmi Ti to pristane. Tvoja farba vlasov na fotke je prirodzena? Alebo si ich prifarbujes? Vies mi prosim povedat, aky to je odtien? Dakujem, Maja. Ahoj Majka dakujem, moja farba vlasov je prirodzena takze na ten odtien ti neviem odpovedat...Ale ked vyhladas dobreho odbornikia, urcite ti poradi.

09:52:37 - otázka od: Sandra Ahoj Romana, velmi sa mi pacia tvoje vlasy, ake konkretne pripravky pouzivas? Ahoj, dakujem...Pouzivam kvalitny sampon a masku ktoru kupis len v specializovanych kadernictvach.Bohuzial znacku tu nemozem prezentovat:(...Ale zacina sa na K...:)

09:53:12 - otázka od: jana oblubeny parfem ? Gucci 2

09:53:45 - otázka od: maťa awojky si super ::DDDD**aaa prajem ti pekný dník a hlavne slnečnýý hihi awoj a si peknááá kočkaa Ahoj :) dakujem aj tebe....

09:59:28 - otázka od: rony Ahoj Romanka, keby si mala tu moznost, s ktorou znamou osobnostou by si sa chcela stretnut. Ahoj...mmm je ich viac...:)

10:02:38 - otázka od: veronika ahoj ako sa mas?ake si znamneie?ake jedlo mas rada??mas priatela??vykend si aky mala?pekny den este.pa Ahoj Veronika, dakujem mam sa vyborne.Som v znameni leva.Milujem sushi a mam aj priatela...Vikend bol fajn ...:)

10:05:07 - otázka od: Lucy Ahoj Romi,kedze ta poznam aj nazivo :)si jedna z tych krasnych prirodzenych modeliek, kt. nepotrebuju mat kilo make-upu,aby vyzerali skvelo.Otazka: nemyslis, ze si mala vyhrat ty miss SR 2007, kedze si sa nielen v modelingu uplatnila viac ako Veronika Husarova a stale reprezentujes SR? Ahoj Lucy, dakujem:) Myslim, ze vsetko je tak, ako malo byt.Ja som vemi spokojna.Moj nazor na Veroniku je, ze aj ona je velmi krasna zena a hlavne dobry clovek...

10:05:30 - otázka od: Tomas Romana, chces ma?...:) :)...nie..:)

10:09:55 - otázka od: PEter Ahoj Romana, co hovoris na to, ze ta ludia na Slovensku nazyvaju zlatokopkou ? Kedy si mala naposledy "normalneho" priatela. Inac si sexi.. :* Ahoj Peter.Nemyslim si, ze by ma tak nazyvali...Ale ak ano, tak jedine tí co ma nepoznaju alebo zavidia...no bohuzial to tak v zivote chodi. A normalneho priatela mam teraz...:)

10:10:36 - otázka od: Majo a If Dobre ranko, prajeme ti pekny den :-))) Jeeeej ahojte aj Vam krasny dnik...:)))

10:13:14 - otázka od: Martin Dobrý deň. Ste hlúpa, vygumovaná , nesympatická koza.... Prajem pekný deň. Dobry den.Dakujem:)...Ale zrejme velmi zaujimava pre Vas kedze ste si dali tu namahu napisat mi:) Aj Vam krasny den a hlavne vela stastia:)))

10:16:10 - otázka od: Daniela Ahoj, vracias sa este niekedy do Banskej Stiavnice? Ahoj, bohuzial mam velmi malo casu, no minule som tam bola...To mesto je nadherne, mam ho rada hlavne kvoli jeho historii a tiez mam na neho krasne spomienky:)

10:18:47 - otázka od: Jureš Mysliš si, že by o tebe vobec niekto vedel, keby si nemala vztah s Novotnym? Myslim, ze vedel kedze som bola v mediach uz pred vztahom s nim...No mozno by to nebolo az v takom rozsahu...

10:23:00 - otázka od: Ivan F. Ahoj Romanka. Uprednostňuješ klasické nohavičky, tangá alebo panty? Ahoj Ivan...Uprednostnujem hlavne pohodlne nohavicky:)))

10:26:07 - otázka od: simona Ahoj Romana, chcela by som sa spytat ako sa vola tvoja hostesingova agentura a na zaklade akych poziadaviek prijimas dievcata ? Existuje nejaky kontakt ? Hladali sme s kamaratkami, ale bohuzial ziadny email na agenturu sme nenasli :( Ahoj, zameriavame sa hlavne na modeling ale mame aj dost hostessingovej roboty.Web page je www.escape-agency.sk Tam najdes online prihlasku, ktoru vypises a prilozis foto.Hlavne nechaj na seba kontakt...Dakujem

10:28:43 - otázka od: Zuzka Ahoj Romana, pre mňa si ideál súčasnej krásy :)Stravuješ sa nejako špeciálne ? Ako často cvičíš Zuzka Ahoj Zuzka, dakujem.Stravu si vobec neodopieram prave naopak.Hlavne som strasne na cokoladu. Cvicim casto 3x do tyzdna vo fitness Rozadol:))

10:29:29 - otázka od: L....... Vyzeras stastne a spokojne.. cim to je? Dakujem asi tym, ze som stastna a spokojna:))

10:30:23 - otázka od: Dusi Dobrý deň Romanka. Zaujímalo by ma, čo uprednostňujete na mužoch a čo je u vás v tomto smere priorita: 1. Fyzický vzhľad, 2. Intelekt a povaha, 3. Stav bankového konta Dobry den.Vitaz je cislo 2:)))

10:34:36 - otázka od: Silvia Ahoj.Všimla som si, že máš rada luxusné kabelky a konkrétne jednu francúzsku značku začínajúcu na L:-). Môžeš prezradiť pre zaujímavosť koľko ich máš v zbierke? A čím si najradšej urobíš radosť-myslím z tých materiálnych vecí, že na čom najviac ulietavaš:-)? Ďakujem Ahoj. Ano na kabelky som maniak.Nemam len konkretne znacku ,ktoru mas na mysli ale aj ine, ktore tiez velmi oblubujem.Kabelka a topanky su dve veci za ktore som ochotna dat viac penazi...no zas si to kompenzujem oblecenim, ktore je za prijatelne ceny...

10:37:15 - otázka od: Tom Na aku VS sa chystas? Otvaras Kaviaren? Prezradis kde? Kam mame chodit na kavu? Ahoj Tom chystam sa na VS sv. Alzbety. Ano otvaram kaviaren v Eurovea....tak dufam, ze prides:))

10:39:12 - otázka od: tukan Ahoj Romika, vyzeráš byť fajn dievča.. Čo ako žena povieš na Braňa Mojseja, stál by podľa teba za hriech? Ahoj Tukan...:)))) No, kazda zena ma iny vkus na muzov..Ja mam svoj ideal doma, takze Brana nechame na Peresi:)))))))

10:39:34 - otázka od: tomas si momentalne zadana? ano som...

10:41:22 - otázka od: Viki čaves... v koľkých rokoch si mala prvýkrát sex s mužom a bolelo to? Ahoj Viki, neviem kedy to uz konecne pride:))))))

10:42:14 - otázka od: hello gatky ci tanga?? tanga nie su gatky????:)

10:46:08 - otázka od: Mikro Ahojky Romanka. Máš ešte stále ťažké srdce na Luciu Hablovičovú za to, že ťa svojho času za tvoje úlety stiahla z kastingovej poroty? Ahoj, nie nemam a ani som nikdy nemala na Luciu tazke srdce. Uz som raz bola v kastingovej porote na miss a je to dost unavne a namahave vybrat dievcata, ktore postupia do finale...:)

10:48:12 - otázka od: Nicky ahojky..viem ze sa nema robit reklama,ale ak mozes prezradit,tora je tvoja oblubena znacka a oblubeny podnik?si "zavislak" na kave?:) No nemali by sme... ale najlepsiu kavu budu mat vo VEA caffe v Eurovea:))))

10:48:33 - otázka od: lopo Ahoj..mas pekny vystrih Ahoj:))dakujem

10:49:54 - otázka od: bubu v jednom dávnejšom rozhovore s tebou som zachytil, že si ako teenagerka bola platonicky zamilovaná do Vaša Patejdla... brali by si Vaša ako partnera aj teraz, keď si už trochu dozrela? Ahoj Bubu si si isty, ze ten rozhovor bol so mnou????:))

10:50:21 - otázka od: adam sarvaš možeš mi poslať autogramovu kartu romana.adam mozem len mi posli adresu...:)

10:52:53 - otázka od: matej ahoj, v prvom rade blahozem k tvojim uspechom.moja otazka znie, ci si davas nejake ciele, ktore sa snazis splnit, alebo riesis svoj zivot a obchody podla svojej intuicie? prajem vsetko naj a nech sa aj nadalej dari. Ahoj, dakujem.Urcite si davam ciele ale zivot castokrat prinesie rozne situacie ktore treba riesit podla intuicie...:)

10:53:19 - otázka od: matka ahoj romanka ..si velmi pekné dievča a velmi som sa čudovala že si miss nevyhrala ty ..myslím že si jedna z najkrajších dievčat Slovenska a si velký idol mnohých žien a dievčat ...držím palčeky :):) Ahoj Matka:)dakujem...

10:55:39 - otázka od: Lenka Ahoj Romanka, comu vsetkemu sa v sucasnosti venujes v pracovnej oblasti? A naozaj mas velmi peknu farbu vlasov, ked som sa dozvedela, ze je prirodzena, prekvapilo ma to.. Vela stastia do buducnosti! Ahoj Lenka, v sucastnosti sa venujem agenture Escape a aj kaviarni, ktoru coskoro otvorime...Dakujem aj tebe vela stastia...

10:56:17 - otázka od: kiko158 ahoj romanka aky muzi sa ti pacia? kraaaasny den :* Ahoj Kiko...paci sa mi jeden a vola sa Lubos:))))

10:56:32 - otázka od: chamoix Obľúbený podnik v BB? Ministry:))

10:57:42 - otázka od: anton Opava je od Prešova vzdialená 360 km. O 800 hodine vyrazia z týchto miest oproti sebe autá idúce priemernými rýchlosťami 50 km.h-1 a 70 km.h-1. O ktorej hodine sa stretnú a aké dráhy pritom prejdú obidve autá, ak auto idúce z Prešova ide rýchlejšie? stretnu sa o 10:12:47 hod:)))))v BB...

10:58:57 - otázka od: peter Ahoj Romanka!Co mas vytetovane na lavej ruke?Mas este aj ine tetovanie? Ahoj, nie mam iba jedno na ruke...A je tam napisane ze, laska prekona vsetko:))

11:00:26 - otázka od: peter Ahoj zahras si obcas tenis so sestrou? :) Ahoj obcas aj ano...Ale nerada prehravam:)))

11:06:53 - otázka od: Lubo chcem sa s tebou stretnut,slo by to? Ahoj

11:06:53 - otázka od: Lucia Ahoj kam ta teraz zavedie modeling? vycestujes niekam? co mas teraz na praci? :-D Ahoj to neviem kam ma zavedie ale cestovat budem uz len ako cestovatel nie ako modelka:) Mam na praci agenturu a kaviaren. Chcela by som Vam vsetkym podakovat za vase otazky....Bohuzial nemohla som vsetkym odpisat vzhladom na nedostatok casu. Este raz velmi pekne dakujem a prajem vela stastia... Pekny den Romana :))))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu