Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Michaela Štítová, finalistka č.5 súťaže Miss Slovensko, bola online!

Michaela Štítová
Michaela Štítová

Finalistka súťaže Miss Slovensko Michaela Štítová sa narodila v Námestove v znamení Rýb.

Chce pracovať v oblasti zdravotníctva. Každá udalosť s negatívnym koncom ju posunula dopredu a poučila sa z nej do budúcnosti.

Slávnostné finále súťaže krásy MISS Slovensko 2009 sa uskutoční v priamom prenose 17. apríla 2009. Okrem divákov TV Markíza budú môcť milovníci krásy zažiť naživo galaprogram priamo v Sibamac aréne.

Záujemcovia si lístky môžu zakúpiť na sto predajných miestach sieti Eventim po celom Slovensku alebo cez internetovú stránku www.eventim.sk za cenu 7€.

Rozhovor

13:54:35 - otázka od: Domca preco si sa prihlasila do miss? Ahoj Domca do sutaze miss som sa prihlasila,aby som v buducnosti nelutovala, ze som to nevyskusala!

13:55:34 - otázka od: Stanislava Koľko máš súrodencov a kde presne bývaš??? Ahoj Stanka, byvam v Namestove a mam troch surodencov

13:56:48 - otázka od: vanda ahoj ako sa dnes mas??a s ktorou s finalistiek si najvia rozumies???inak ti drzim palce a si moja najvacsia favoritka Ahoj Vanda, mam sa velmi dobre a najviac si rozumiem s Anetkou Valentovou. Dakujem za podporu, pekny den!

13:59:48 - otázka od: gabca35 Ahoj Miska, s kym si najviac rozumies a preco? :) Ahoj Gabca, najlepsie si rozumiem s Anetkou a dovodov preco, tych je velmi vela!

14:00:14 - otázka od: tsunami si krasna, inteligentna a dufam, ze to vyhras! ;) Dakujem

14:01:02 - otázka od: giga Ahoj Miska, cital som naozaj velmi dobry clanok o tebe v Oravskych novinach ;) drzim palceky velmi ma to tesi a dakujem :-)

14:01:32 - otázka od: Im Ahoj miska... ty a cislo 11 ste mi najsympatickejsie!!! :))) dakujem aj za Anetku! :-)

14:03:11 - otázka od: jan Ako vnimate svoj rodny kraj oravu? Ste rada ze ste sa narodila prave tam a vyrastala? Som stastna a hrda na to, ze som z Oravy! Je to moj domov.

14:03:25 - otázka od: jan mate priatela? ano

14:04:27 - otázka od: Mirka Ahojky Miška:) Kedy si sa narodila lebo ja som tiež v znamení Rýb. Inač si veľmi pekná a držím Ti prsty:) Ahoj Mirka, narodila som sa 27.2. a dakujem za povzbudive slova!

14:05:36 - otázka od: Miruška Ahoj Miška, aký šport máš najradšej a ktorú krajinu či destináciu by si chcela v živote navštíviť? Ďakujem Ahoj Miruska, najradsej mam aerobic a chcela by som navstivit Kapske mesto.

14:07:27 - otázka od: slavka Ahoj Miška, ako sa citiš tesne pred finale? Koho tipuješ do trojky? :-)) Ahoj Slavka, som pokojna a citim sa vyborne! tych tipov mam viac

14:09:33 - otázka od: Cico Ahoj Miška... :-) no čo ako idú prípravy??? Dúfam, že sa vrátiš do NO ako Miss... ;-) prajem ti veľa úspechov vo finále. Miro Č. (cico)-však ty určite vieš kto...:) Ahoj Cico, jasne ze viem a velmi pekne dakujem. Do Namestova sa vratim bez ohladu na vysledok, ale urcite s dobrou naladou!!! :-)

14:10:28 - otázka od: Adam Ahoj susedka:)) Drz sa a riadne im tam potom vsetkym ukaz, chi.. drzíme palce:)) Ahoj Adam, budem sa snazit a dakujem! :-)

14:12:16 - otázka od: Ivan Tekeliak Ahoj MISKA.Vsetci Ta pozdravujeme a drzime Ti palce.Kolektiv pracovnikov LNsP Liptovsky Mikulas-Doliecovacie odd. Dobry den, ani neviem ako Vam podakovat, velmi ste ma potesili! Mam na Vas krasne spomienky. Majte sa krasne a z celeho srdca dakujeeeem!

14:14:50 - otázka od: citatelka Ahoj, chcela by som sa ťa spýtať na tvoj nároz. Čo si myslís o tom že v Misskách vždy vyberajú baby čo nemajú ďaleko k "anorexii" proste že sú vychudnuté až na kosť a ani jedna tým pádom nepôsobí žensky. Myslís si že baby ktoré maju aj "rici" aj "cici" a sú pekné nemajú sa čo hlásiť na takéto súťaže pretože ich váha nieje do 45kg? Mojou otázkou nenaražam na teba len ma zaujíma tvoj nároz. Ďakujem veľmi pekne a prajem uspechy Ahoj, sutaz miss ma urcite kriteria podla ktorých si organizatori vyberaju dievcata, ale to neznamena ze len finalistky su krasne! Vzdy je to vec vkusu....

14:16:57 - otázka od: Anka Ahoj Miska.Nemam konkretnu otazku,len ti chcem zazelat vela stastia. Drzi palce cela Orava. Drz sa. Sme na teba hrdi Ahoj Anka, dakujem za podporu! :-)!

14:19:14 - otázka od: amanda Ahoj,ako bolo na poslednom sustredeni?a prejavuje sa uz u teba nejaka ta nervozita pred finale? Ahoj Amanda, na sustredeni bolo fajn a zatial som uplne pokojna....nervoitu ocakavam az v den finaloveho vecera!

14:20:34 - otázka od: Palino Ahoj Miska, IMO v tejto sutazi nemas superku. Drzim palce. dakujem

14:22:52 - otázka od: Peter S. Čaf Miši. Pozerám, že máme skoro v jeden deň narodky a ešte sme spolu ani nevypili. Ja mám 25-teho. A ináč držím palce a aj vstupenky už máme, takže budeme robiť atmosféru ako na Orave. (Deniskin Peter.) A mala by ti aj ona odpísať, už som jej volal. Tak Pa Ahoj Peto, tak mame co dobiehat...a na tu atmosferu sa velmi tesim! dakujeeeem :-)

14:25:13 - otázka od: denisa dendisova Miska, tak ako sa mi mas? uz su stresy pred finale? ako ta poznam, isto nie, tak sa pekne usmievaj a prid na Oravu s autom:-))) Ahoj Denisiatko, stresy ziadne, dobre ma poznas. S autom ci bez auta, ten usmev chybat nebude! Tesim sa na teba 17. aprila

14:26:55 - otázka od: peter kecup alebo horcica? :) kecup :-)

14:27:33 - otázka od: maja ahoj miska:)) heh ako ta tu vidim som si spomenula na kristynku :)) uz si ju bola navstivit v nemocnici?? :))))) Asi myslis Dominicku?

14:28:40 - otázka od: lool myslis ze vyhras? podla mna si asi najkrajsa zo setkych tento rok su tam secky spatne ne? To nevovor keby si tie dievcata videl nazivoto zatoci sa ti hlava z tolkej krasy :-)

14:32:30 - otázka od: roman awoj mysliš že vyhraješ? Ahoj Roman nie je dolezite co si myslim ja, ale porota!

14:36:09 - otázka od: megy ahoj miska, v prvom rade ti drzim palce, a chcem sa ta spytat, ci su uz bola niekedy pod stolom? Ahoj Megy, ak myslime na to iste tak som bola len niekde na pol ceste! :-)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu